20 εταιρείες μοίρασαν στους μετόχους 51,3 δις δολάρια

Είναι απίστευτο? ΟΧΙ! Αυτός είναι ο κόσμος μας όσο και αν κάποιοι επιμένουν να μιλάνε για ελευθερία και δημοκρατία και στο όνομα των μεγάλων οραμάτων να καταληστεύουν τους λαούς.

Οι είκοσι εταιρείες κολοσσοί του κόσμου των σιτηρών, λιπασμάτων, κρέατος και γαλακτοκομικών μοίρασαν το 2020 και το 2021 στους μετόχους τους 53, 3 δις δολάρια κέρδη!!!. 

Την ίδια ώρα ο ΟΗΕ εκτιμά ότι με 51,5 δις δολάρια θα μπορούσαν να σώσουν τη ζωή και να παρέχουν φαγητό και στέγη σε 230 εκατομμύρια ευάλωτων και πεινασμένων ανθρώπων.

Η δε Greenpeace αποκαλύπτει με την νέα έρευνα που έδωσε στην δημοσιότητα την ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία από την πανδημία του κορωνοϊού και του πολέμου στην Ουκρανία.

Αυτή τελικά είναι η λαίλαπα των επενδυτικών κεφαλαίων, των λεγόμενων ΦΑΝΣ, γεγονός που στην Ελλάδα πλέον έχουν εγκατασταθεί και με την βούλα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Είναι ακρίδες. Είναι αδηφάγα ζώα. Επενδύουν για να κερδίσουν. Μόνο που το κέρδος τους δεν είναι νόμιμο, δεν μπορεί να είναι νόμιμο γιατί τότε θα ήταν μέσα στα πλαίσια της ανθρώπινης λογικής και άρα ασύμφορο επενδυτικά.