Ο “ΣΤΑΘΜΟΣ” για την ΥΓΕΙΑ! Την αλήθεια και ας πονάει

Η τοπική μας εφημερίδα “ΣΤΑΘΜΟΣ” τήρησε με ευλαβική ακρίβεια την μοναδική αρχή της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που δίδαξε ο δάσκαλος Χρήστος Πασαλάρης. “Την αλήθεια και ας πονάει”

Με τίτλο της καλής μας εφημερίδας “Η κοροϊδία δεν έχει όρια!!! Ήρθε, είδε (???) και απήλθε ο Δυπεάρχης στην Κω με κυβερνητικό κλιμάκιο – Σιγή ιχθύος από ιατρικό σύλλογο, δήμο, επαρχείο και νοσοκομείο!!!  αποκαλύπτει την ωμή αλήθεια που μπορεί να πονά κάποιους αλλά είναι η αλήθεια.

Γράφει προχθές η εφημερίδα:

“Αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Σ»» ο Διοικητής 2ης ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός πριν από δύο χρόνια (φύλλο 1049, 11/3/2021) για τις δομές υγείας του νησιού μας, προκειμένου να κατανοήσουμε το γιατί απέκρυψε και απέκρυψαν την «ινκόγκνιτο» επίσκεψή του στο  νησί μας την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με άλλα κυβερνητικά στελέχη (επιλεκτική ενημέρωση δημοσιογράφων για την επίσκεψη…) το γιατί η συνάντηση με φορείς πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών και κυρίως, ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψής τους.

Ο κ. Ροϊλός, ο «εξαφανισμένος» κ. Ροϊλός (δεν έχει απαντήσει σε καμία τηλεφωνική προσπάθεια του «Σ» όλα αυτά τα χρόνια…), ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει «συγκλονισμένος βλέποντας τα δύο εξαιρετικά Κέντρα Υγείας να είναι παρατημένα». «Πραγματικά, μου ήρθε να βάλω τα κλάματα φεύγοντας από εκεί (Κέντρο Υγείας στην Αντιμάχεια)» μας είχε πει. Και δεν είχε σταματήσει εκεί. Έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα διότι είχε επίσης πει τα εξής: «Πραγματικά, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, αυτές οι δύο υγειονομικές μονάδες να ζωντανέψουν» – «Θα πρέπει να βρούμε έξυπνες λύσεις, να αποφορτίσουμε το Νοσοκομείο, να ενισχύσουμε τα Κέντρα Υγείας, να ενισχύσουμε την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη και με νέο προσωπικό και μεταφέροντας κάποιες υπηρεσίες από το Νοσοκομείο» – «Είμαι βέβαιος ότι, μεταφέροντας αυτή την εικόνα που πήρα με τα μάτια μου στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, θα γίνει κατανοητό το τι πρέπει να γίνει».

Αυτός ο άνθρωπος πραγματικά δεν έχει τον Θεό του! Του ήρθε, μας λέει, να βάλει τα κλάματα όταν είδα παρατημένο το Κ.Υ. της Αντιμάχειας!!!  Ευτυχώς που η αγαπητή μας Άννα μας το θύμισε παραμονές εκλογών.