Φαινόμενο Καϊλή: Και όμως σε αυτή τη χώρα κάτι δεν πάει καλά

Ότι και να πούμε είναι λίγο. Και φυσικά όχι για τις αιτίες που προφυλακίστηκε που αν μη τι άλλο σε μας τους Έλληνες είναι κάτι το συνηθισμένο και ένας από του λόγους που είναι απαξιωμένα το κόμματα και οι πολιτικοί, αλλά για την τηλεοπτική κάλυψη των γεγονότων γύρω από την ζωή της κ. Καϊλή.

Τα κανάλια ήταν έξω από τις φυλακές του Βελγίου τις ώρες της αποχώρησης της και όχι φυσικά της αποφυλάκισης της αφού συνεχίζει να είναι προφυλακισμένη σύμφωνα με την νομική επιστήμη.

Η μετάδοση ήταν ζωντανή!!

Ήρθαν δύο αυτοκίνητα να την πάρουν! Μάλλον θα βγει έξω! Δεν επιτρέπεται να μπουν μέσα!. Όχι, όχι μπαίνουν μέσα!! Να την, να την, τώρα βγαίνει!! φορά άσπρο πουκάμισο! Όχι δεν είναι αυτή! Μάλλον θα αργήσει!!

Βγήκε, βγήκε!! Το αυτοκίνητο που την πήρε έχει φιμέ τζάμια! Άραγε θα καθίσει μπροστά ή πίσω?

Όχι μπροστά, κάθεται πίσω αριστερά!! Πω πω είναι καταβεβλημένη, αλλά αγωνίστρια.

Ναι, ναι κάθισε πίσω αριστερά. Άραγε είναι το βουλευτικό της αυτοκίνητο? ή των δικηγόρων της. 

Και η μετάδοση συνεχίζεται με λεπτομέρειες που ούτε και η κουτσομπόλα γειτόνισσα του παλιού καιρού δεν τις φτάνει  για μια κυρία και για ένα γεγονός που θα έπρεπε να μας θλίβει. Που θα έπρεπε να το κρύβουμε γιατί μας ξευτελίζει ως χώρα.

Και μέχρι σήμερα κανείς δεν σιώπησε. Κανείς δεν έσκυψε το κεφάλι. Και μην αμφιβάλετε θα περάσει ο καιρός και θα την ξανα εκλέξουμε. θα την δούμε σε λίστες υποψηφίων.