Περιφερειάρχης: Οι “κουκουλοφόροι της Κω”, τα αρχαία και οι επιτυχίες τους

Το μάθαμε από τις τοπικές ιστοσελίδες και μείναμε με το στόμα ανοικτό.

Προχθές πήγε στη Ρόδο η υπουργός Πολιτισμού του κ. Μητσοτάκη, η κ. Μενδώνη και σε κοινή συνέντευξη με τον καρδιακό φίλο της Κω τον κ. Περιφερειάρχη μίλησαν και για τα αρχαία της Κω που χάσκουν ακόμα από την εποχή του σεισμού.

Της ζήτησε λοιπόν ο κ. Χατζημάρκος να αναφερθεί η κ. υπουργός και για τα αρχαία της Κω γιατί όπως της είπε, αυτός ο ανύπαρκτος κ. Περιφερειάρχης που αγαπά τόσο πολύ την Κω:  “Κάποιοι που φορούν κουκούλες, κουκουλοφόροι στην Κω, διατείνονται ψευδώς ότι στην Κω δεν έχει γίνει τίποτε για την αντιμετώπιση των σεισμικών καταστροφών στα αρχαία μας!!!”

Και η κ. Μενδώνη περιχαρής για την στημένη πάσα που της έδωσε απάντησε ότι όλα τα έργα είναι ενταγμένα στο Ταμείο Ανάκαμψης (Ταμείο που τα χωρά όλα και τα μαχαιρώνει όπως το νέο νοσοκομείο) και κάποια μάλιστα έχουν ξεκινήσει, όπως για παράδειγμα το ξαναστήσιμο των αγαλμάτων που είχαν πέσει από τον σεισμό!!

Και για πολλοστή φορά επανέλαβε το τροπάριο ότι οι προηγούμενοι επί τρία χρόνια δεν έκαναν μια μελέτη και ούτε άφησαν έστω και ένα ευρώ.

Δυστυχώς πρέπει να είσαι κουκουλοφόρος, γιατί όταν πεις δημόσια την αλήθεια, αυτήν που βλέπουμε καθημερινά στα αρχαία μας, τότε υπάρχει κίνδυνος να σε περάσουν γενεές δεκατέσσερις. Θα φτάσουν μέχρι και τον μπατζανάκη σου!!! Άσε που θα σου θυμίσουν τις εποχές με κάτι σκύλους που τους έδεναν με τα λουκάνικα!!! Και την δεκαετία του 80 της ρεμούλας του Ανδρέα!!!!

Όσο για τα τρία χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον σεισμό που μπήκαν οι πιστώσεις για το λιμάνι, τις εκκλησίες και τα ιδιωτικά ακίνητα που επλήγησαν, και δεσμεύτηκαν και άλλες τόσες για τα αρχαία, υπάρχει και μια δικαιολογία που σχετίζεται που την πτώχευση της χώρας που του παρέδωσαν οι ομογάλακτοι του προηγούμενοι.

Στα τέσσερα δικά τους όμως χρόνια και με 40 δις στο ταμείο που τους άφησαν οι Συριζαίοι , και στα επτά, σε όλη δηλαδή την μετασεισμική περίοδο, που ήταν Περιφερειάρχης ο Μητσοτακικός κ. Χατζημάρκος, ότι και να λένε, άλλα βλέπουν οι κουκουλοφόροι……