Προς την Περιφέρεια. Γιατί δεν συνεδριάζουν οι επαρχιακοί σύμβουλοι?

Θα θέλαμε να μάθουμε γιατί δεν συνεδριάζουν οι έξη επαρχιακοί σύμβουλοι ώστε μαζί με τον Δήμο και τους φορείς της επαρχίας μας να καταθέσουν τις προτάσεις έργων και υπηρεσιών?

Θα θέλαμε να μάθουμε εμείς που είμαστε για κλάματα, δηλαδή οι πολίτες της Επαρχίας που σας ψηφίζουν, γιατί δεν μιλάνε μεταξύ τους οι σύμβουλοι σας? Και βρέθηκαν μια φορά μόνο όλοι μαζί για να βγουν φωτογραφία?

Αλήθεια μπορείτε να μας πείτε μια ημέρα συνεδρίασης των έξη επαρχιακών συμβούλων μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια, να μας δείξετε τα πρακτικά, να μας αναφέρεται τους φορείς που παραβρέθηκαν  και τις αποφάσεις που πήραν για να τις εισηγηθούν στο περιφερειακό συμβούλιο?

Μπορείτε να μας πείτε κύριοι της Περιφέρειας εάν αυτά τα αυτονόητα πράγματα ενός πανάρχαιου δημοκρατικού προγραμματισμού που ξεκινά από την βάση και καταλήγει στην κορυφή είναι επαναστατικά πράγματα που απαιτούν όπλα και λάβαρα ή είναι ένα δικαίωμα, το πρώτο δικαίωμα  μιας κοινωνίας που εσείς την έχετε γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων σας όπως έχετε γράψει και τους εκλεγμένους εκπροσώπους μας στην Περιφέρεια.