Κύριοι είστε άδικοι με το νοσοκομείο μας. Στην Ιεράπετρα το κλείνουν

Όταν έγραφε ο συντάκτης του άρθρου τις προάλλες ότι το αμερικάνικο ΦΑΝ CVC με τα δισεκατομμύρια έχει αγοράσει τα περισσότερα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία το μυαλό μας πήγαινε στο δικό μας νοσοκομείο που παραπαίει και στους εκατοντάδες συμπατριώτες μας που επιλέγουν πλέον κατευθυνόμενοι εμμέσως από την κυβέρνηση, την οδό των Αθηνών, της Ρόδου και των ιδιωτικών κλινικών.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα. Χθες μάθαμε ότι το νοσοκομείο της Ιεράπετρας στην Κρήτη των 80 χιλιάδων κατοίκων υποβαθμίζεται σύμφωνα με τις μελέτες της κυβέρνησης Μητσοτάκη και οι ασθενείς θα μεταφέρονται στον Άγιο Νικόλαο!

Χιλιάδες κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους προχθές στην Ιεράπετρα, έκλεισαν τα μαγαζιά και τα γραφεία και προειδοποίησαν ότι θα γίνει ο χαμός.

Μάλιστα ξεχάσαμε να σας πούμε ότι στην Κρήτη την μεγάλη ιδιωτική κλινική Creta Interclinic” την αγόρασε και αυτήν το ανωτέρω γνωστό αμερικανικό ΦΑΝ  CVC στο οποίο εργάζεται με διευθυντική σχέση και η κόρη του κ. Μητσοτάκη!!!

Να ξεσηκωθούμε λοιπόν και εμείς? ΟΧΙ αγαπητοί μας φίλοι οι πορεία είναι προαποφασισμένη και δεν αλλάζει, εκτός και αν ξυπνήσουμε μεθαύριο στις εκλογές….