Το κολυμβητήριο, ο έπαρχος, ο ξενοδόχος και η κοινωνία μας

Είναι η τρίτη φορά που δημοσιεύεται η είδηση ότι ένας φίλος της Κω, ξενοδόχος της Κω, επιθυμεί να προσφέρει μια τεράστια δωρεά ενός κλειστού κολυμβητηρίου και μάλιστα με ολυμπιακές διαστάσεις και φυσικά θερμαινόμενο. Την είδηση μας την μεταφέρει ο φίλος κ. Έπαρχος  και άρα γίνεται πιστευτή και δημοσιεύεται στον τοπικό τύπο και άρα έχει ελεγχθεί!

Από εκεί και πέρα αρχίζει να λειτουργεί η μικρή μας κοινωνία!

Το ΤΕΕ άμεσα ανταποκρίθηκε και δήλωσε ότι είναι παρών για να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του στην κατασκευή του κολυμβητηρίου! Άλλωστε έχει γνώσει και από την άλλη μελέτη του Ναυτικού Ομίλου!

Ο φίλος και αγωνιστής πρόεδρος του ΝΟΚω δηλώνει ότι είναι κατενθουσιασμένος που επί τέλους εάν γίνει πραγματικότητα  θα καλύψει τις ανάγκες όλων των παιδιών της Κω !

Οι συμπατριώτες μας από τις κοινότητες διαμαρτύρονται γιατί γράφτηκε ότι θα γίνει στα όρια της πόλης και απαιτούν να πάει το κολυμβητήριο στα χωριά! Άλλοι το θέλουν κοντά στη θάλασσα!

Κάποιος ζήτησε το κολυμβητήριο να έχει και κερκίδες, αλλά και αποδυτήρια και τουαλέτες!!

Και φυσικά και κάποιοι συμπατριώτες μας παραδόπιστοι αμφισβητούν αυτό το θεάρεστο έργο! Και κάποιοι άλλοι ζητούν αντί κολυμβητήριο να μας κάνει νοσοκομείο και να μας φέρει και γιατρούς!!

Αυτή αγαπητοί μας φίλοι είναι η μικρή και όμορφη κοινωνία μας!  Που όπως έλεγαν οι παλιοί, ακόμα δεν τον είδαμε και Γιάννη τον εβγάλαμε! Γενικά και όχι Γιάννη για το όνομα του κ. Έπαρχου.