Μέσα σε όλα τάλλα να και ο φίλος μας Μανόλης Ζερβός

Είχαμε την ακρίβεια στα τρόφιμα. Είχαμε τα καλάθι του Άδωνη. Είχαμε το ρεύμα και τα καύσιμα που πλησιάζουν τον ουρανό και ξαφνικά εμφανίστηκε και ο φίλτατος Μανόλης να μας πει ότι τα παιδιά του Δημοτικού της Αντιμάχειας δεν έχουν θέρμανση!

Μα αγαπητέ μας κ. Ζερβέ που βρίσκεσαι? Στον Βόριο Πόλο? δεν ακούς και δεν διαβάζεις ότι η κυβέρνηση κάνει συνεχώς παραινέσεις να μειώσουμε την σπατάλη του ρεύματος και των καυσίμων εξ αιτίας της Ουκρανίας?

Δεν έμαθες ότι ο Άδωνης έβαλε τους καλόγερους του Αγίου όρους να κάνουν παρακλήσεις στον Θεό να κρατήσει η καλοκαιρία? Και τα κατάφεραν!!

Αλήθεια εσύ με τους Ρώσους είσαι? Που επιθυμούν με τον αποκλεισμό της τροφοδοσίας του πετρελαίου να μας εξοντώσουν?

Αγαπητέ μας Μανόλη είσαι και εσύ με τους αντιπάλους της κυβέρνησης που με προπαγάνδα στην υπερκατανάλωση του ρεύματος και των καυσίμων ή με παρακλήσεις να έρθει βαρυχειμωνιά  επιθυμούν την εκλογική της συντριβή?

Εντάξει, είπαμε! Αντί να δημοσιοποιείς το πρόβλημα που δημιουργεί σίγουρα σοβαρά εθνικά και πολιτικά ζητήματα και δεν είναι για προεκλογικά μικροπαραταξιακά τερτίπια, πάρε ένα τηλέφωνο τον υπεύθυνο να κάνει μια μικρή παραχώρηση και να αυξήσει στα κρυφά την κατανάλωση του ρεύματος στο σχολείο..