Απίστευτος Χατζημάρκος! 70% “μειονεκτικοί” και 30% στη “λακκούβα”

Για πολλοστή φορά μελετούμε τα δελτία τύπου της Περιφέρειας και τις δηλώσεις του ίδιου του κ. Χατζημάρκου, αλλά και του εκπροσώπου του κ. Υψηλάντη. Όχι φυσικά πολιτικά, γιατί κάτι τέτοιο απουσιάζει και στα λόγια και στις πράξεις τους, αλλά κοινωνιολογικά.

Οι σκοτεινές δυνάμεις που τον εχθρεύονται, όπως ισχυρίζεται πλειστάκις, ανάγεται στις περιπτώσεις μαγείας και αποκρυφισμού!!  Σε μάγισσες και σε χαρτορίχτρες απευθύνεται για να εξηγήσει το φαινόμενο τις έντονης δυσαρέσκειας στην Κω.

Αλλά το προχθεσινό με τους Κώους γονιδιακούς  μειονεκτικούς απογόνους που είναι το 70% που τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές  και το βαθυστόχαστο περί μιας λακκούβας που αφορά το υπόλοιπο 30% που δεν τον ψήφισαν, παρά πάει!!

Εγκλωβισμένοι μέσα στις περιστασιακές επιτυχίες τους και στην προσωρινή απουσία αντιπολιτευτικής ηγεσίας, δεν αντιλαμβάνονται, ούτε κατανοούν, τα απανωτά μηνύματα που τους αποστέλλονται. Ούτε τολμούν να προχωρήσουν έστω και σε μια υποτυπώδη αυτοκριτική των πράξεων τους, ανύπαρκτων στην Κω.

Είναι ταυτισμένοι με την αλαζονεία και τον άκρατο εγωισμό. Λειτουργούν ως κράτος και κυβέρνηση και μάλιστα του Μητσοτάκη και όχι ως αυτοδιοίκηση όπου οι εκπρόσωποι της το πρώτο που πάντοτε σέβονται είναι το 100% των πολιτώ και το τελευταίο το κράτος τον Αθηνών.

Τρεις Αυτοδιοικητικοί, οι δύο πρώην Δήμαρχοι, τους μίλησαν για σεβασμό, για άρνηση ενημέρωσης και για απραξία και αυτοί νόμιζαν ότι οι απόψεις τους αφορούσαν συγκεκριμένα προγράμματα, λακκούβες και στοιχεία αντί να εμβαθύνουν στην ουσία που είναι τα τεράστια προβλήματα αυτοδιοικητικής πολιτικής και αναπτυξιακής προοπτικής της Κω τα οποία έχουν διογκωθεί τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Χατζηγιακουμής, ως πρώην Δήμαρχος, 9 μήνες πριν από τις εκλογές τους έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ανυπαρξίας τους στην Κω που τους τίμησε με το 70% και αυτοί αντί να προβληματιστούν ύψωσαν τις δάφνες του παρελθόντος, ως τρόπαια,  αγνοώντας ότι οι δάφνες ξεραίνονται και ο τροχός γυρίζει.

Και το σπουδαιότερο ειρωνεύτηκαν τους πολίτες της Κω και τις αυτοδιοικητικές  δυνάμεις του πρόσφατου παρελθόντος. Νομίζουν, εξάγοντας συμπεράσματα από το 70%, ότι αυτοί οι πολίτες αγνοούν το μέτρο των εκάστοτε εκλογών….  Δυστυχώς έχουν άγνοια του προσωπικού τους κινδύνου….