Β. Χατζηγιακουμής: Άλλη μια σκοτεινή δύναμη εναντίον του Χατζημάρκου

Επί τέλους κάτι γίνεται στην Κω. Δεν είναι μόνο ο Κανταρζής ή ο Βαρκάς. Οι σκοτεινές δυνάμεις απέκτησαν ακόμα έναν σύμμαχο. Και μάλιστα επώνυμο. Έναν από τα καταξιωμένα στελέχη της αυτοδιοίκησης στην Κω. Τον Δήμαρχο Δικαίου για 8 χρόνια κ. Βασίλη Χατζηγιακουμή!

Ανύπαρκτη Περιφέρεια, ανύπαρκτο Επαρχείο!! Και όχι μόνο ανύπαρκτα, αλλά και επικίνδυνα Αυτά μας λέει επώνυμα και δημόσια στο φως και όχι στο σκοτάδι ένας πρώην Δήμαρχος της Κω!

Άχρηστοι!! Μας λέει ο πρώην Δήμαρχος, αυτοί που στις τελευταίες εκλογές πήραν 70% στην Κω, όταν πριν ακόμα και από 20 – 30 χρόνια αυτοί “οι άχρηστοι” δεν μπορούσαν να εκλεγούν ούτε Κοινοτάρχες στα χωριά τους!!!

Ας “ξυπνήσουμε “, καταλήγει ο πρώην Δήμαρχος, επί τέλους από τον λήθαργο των ρουσφετιών και ας ξαναμάθουμε να ψηφίζουμε. Αν δεν το κάνουμε θα “πληρώνουν” τα παιδιά και τα εγγόνια μας την ανικανότητα και την ανυπαρξία αυτών που εκλέγουμε…

Αγαπητέ φίλε Βασίλη, μην κάνεις λάθη! Ούτε ανικανότητα είναι, ούτε απραξία.  Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για μια τριετία ήταν η δέσμευση του κ. Χατζημάρκου για τις ανύπαρκτες συντηρήσεις του επαρχιακού δρόμου της Κω που την επικινδυνότητα του ορθά επισημαίνεις και ορθά ζητάς αφύπνιση της κοινωνίας, μόνο που για να ξυπνήσει κάποιοι πρέπει να την ταρακουνήσουν.