ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ!!! Θα σας κάνουμε και παιδιά και…. χειροκροτούν

Το γνωρίζουν και οι πέτρες ότι την προεκλογική περίοδο φτιάχνονται οι γέφυρες, φτιάχνονται τα σχολεία, φτιάχνονται τα νοσοκομεία! Και επειδή ο Καραγκιόζης είναι ακόμα πιο έξυπνος συμπληρώνει ότι θα σας κάνουμε και παιδιά!! Και αυτοί το πιστεύουν….

Ήρθε ο Πρωθυπουργός και χωρίς να υπάρχει πουθενά κωδικός και προϋπολογισμός του έργου για νέο νοσοκομείο, ούτε και πίστωση φετινή που να δεσμεύει χρήματα και αρμόδιους, εξήγγειλε προεκλογικά νέο νοσοκομείο!!

Έρχεται ο υπουργός Δικαιοσύνης και εξαγγέλλει προεκλογικά  νέο δικαστικό μέγαρο και εμείς που το ψάχνουμε δεν βρίσκουμε πουθενά κωδικό του έργου, δεσμευμένο προϋπολογισμό και φετινή πίστωση! Το έργο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023!! Δηλαδή μετά τις εκλογές!!!

Έρχεται ο Γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης και μας λέει ότι το Σεπτέμβριο του 2023 θα φέρει υπαλλήλους στα δικαστήρια!! Δηλαδή μετά τις εκλογές!

Το κτηματολόγιο τώρα μας λένε ότι δεν μπορεί να προσλάβει υπαλλήλους γιατί φεύγει από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και πάει στο Εθνικό Κτηματολόγιο Α.Ε. !! Πότε? Μα μετά τις εκλογές!!

Ο Πρόεδρος του νοσοκομείου μας είπε όταν έμμεσα έδιωξαν τον κ. Μαυροειδή ότι θα έρχονταν 5 παθολόγοι!! Τώρα μας λένε ότι θα έρθουν το Σεπτέμβριο του 2023 δηλαδή μετά τις εκλογές!!

Τους είπαν να βάλουν στο νέο δικαστήριο και το κτηματολόγιο και οι άριστοι!!! της επιτελικής!!! κυβέρνησης είπαν ότι αυτό είναι άλλου υπουργείουν και όχι του ίδιου κράτους!! Δηλαδή κτηματολόγιο μετά τις εκλογές

Πάνε να σκάψουν λάκκους της αρχαιολογίας για το νέο δικαστικό μέγαρο, χωρίς να έχουν την μελέτη και χωρίς να ξέρουν εάν έχει υπόγειο και που θα είναι αυτό!! Σκάβουν τώρα, χωρίς φετινές πιστώσεις του έργου , χωρίς μελέτες και με ένα έργο που θα ξεκινήσει μετά τι εκλογές!!

Και οι δικοί μας, Οι φίλοι μας κ.κ. Νικηταράς, Χατζηάμαλλος, Αβρίθης,  χειροκροτούν!!! Ευτυχώς που βρέθηκε εκεί και ο έμπειρος κ. Δρόσος  που κράτησε μικρό καλάθι, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά που μας υπόσχονται δεν τα φέρνει ο πελαργός….