Χατζημάρκος, Σιφάκης Σβύνου Κυρίτσης. Ζουν στο 1980

Δεν πήγε στην Έκθεση τουρισμού του Λονδίνου η κυρία Αντιδήμαρχος και αντί να ψέξουν μόνο το ασήμαντο γεγονός ότι η κ. Βλάχου ως αντιδήμαρχος τουρισμού αγνοούσε ότι απαιτείται διαβατήριο αφού η Αγγλία έχει φύγει από την Ε.Ε. το έκαναν πρώτο θέμα της υποτιθέμενης τεράστιας ζημιάς που έγινε στην Κω επειδή η κ. Αντιδήμαρχος δεν πήγε στην έκθεση και επειδή η Κως δεν είχε περίπτερο και φυλλάδια για να μοιράσει!!!

Τα περίπτερα, τα φυλλάδια και οι εκδρομές των αιρετών στις εκθέσεις τουρισμού όταν εδώ και τουλάχιστον είκοσι χρόνια ο πλέον έμπειρος στον τουρισμό κ. Βουκουβαλίδης μας φωνάζει ότι δεν χρειάζονται!

Τα φυλλάδια και οι μπροσούρες όταν το διαδίκτυο και η ηλεκτρονική πληροφόρηση έχει κυριαρχήσει στην ζωή μας και στις δουλειές των επιχειρηματιών.

Το τραπεζάκι στα τουριστικά περίπτερα όταν οι συναντήσεις και οι συμφωνίες προετοιμάζονται προ πολλού και κλείνονται σε πολυτελή ξενοδοχεία και σουίτες!

Και το σπουδαιότερο που αφορά όλους και κυρίως τον κ. Χατζημάρκο που επαίρεται για τα κατορθώματα του στην τουριστική πρόοδο: Εάν νομίζουν ότι ζούμε στο 1970 και στο 1980 όπου η Κως και οι τότε πρωτοπόροι συντελεστές του τουριστικού θαύματος και ο Δήμος προσπαθούσαν με την παρουσία τους στις εκθέσεις να πείσουν τους επισκέπτες των εκθέσεων που βρίσκεται και ποιά είναι η Κως είναι βαθειά νυχτωμένοι. Ζουν σε άλλη εποχή, την εποχή των παγετώνων!

Τα μεγαθήρια του παγκόσμιου τουρισμού, όπως η TUI και οι άλλοι έχουν πέραν όλων των άλλων αποκλειστικών εργαλείων και πάνω από το 80% των κλινών της Κω ως ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές.!  Αυτοί την διαφημίζουν και αυτοί την προωθούν γιατί διαφορετικά θα ζημιωθούν.

Η Κως κ. Σβύνου και κ. Σιφάκη κάνετε λάθος εάν νομίζετε ότι περιμένει από εσάς για να πάει καλά στον τουρισμό. Η τουριστική Κως πλέον δεν ανήκει δυστυχώς σε σας και σε μας. Εσείς όπως και οι άλλοι μικροί και μεσαίοι Κώοι τουριστικοί επιχειρηματίες που έχουν απομείνει  κοιτάξτε να διατηρήσετε ανταγωνιστικό το προϊόν σας, όπως πολλοί από εσάς κάνουν. Και αυτό δεν εξαρτάται από την παρουσία σας στις εκθέσεις.