Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η Αυτοδιοίκηση στο απόσπασμα

Διαβάζαμε την ομιλία του Δημάρχου μας στο συνέδριο των Δημάρχων και γελούσαμε. Μιλούσε για αποκέντρωση και ισχυροποίηση των ΟΤΑ όχι απλά σε ώτα μη ακουόντων, αλλά στους ανθρώπους, δημάρχους και υπουργούς, που την αυτοδιοίκηση την έχουν στήσει προ πολλού στο απόσπασμα!

Και δεν πρόλαβε ο αλέκτωρ να λαλήσει τρεις και μάθαμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα διορίσει συνταξιούχους γαλάζιους δημάρχους στις επτά Αποκεντρωμένες Περιφερειακές Διοικήσεις της χώρας ως Γραμματείς.

Και αυτό αφού είναι γνωστό ότι το περασμένο καλοκαίρι με τροπολογία της κυβέρνησης Μητσοτάκη καταργήθηκαν οι συντονιστές των αποκεντρωμένων περιφερειακών  διοικήσεων  που ήταν δημόσιοι υπάλληλοι με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και επανήλθαν οι δοτοί της Κυβέρνησης Γραμματείς!

Δοτοί γαλάζιοι Γραμματείς που θα εποπτεύουν και θα ελέγχουν τις αποφάσεις των Δήμων εν όψει των δημοτικών εκλογών!!

Και για να καταλάβετε την σημαίνει αυτό θα σας πούμε κάτι που όλοι το ζήσαμε.  Τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τις  Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις τις ενέκρινε ως νόμιμες ο δοτός Γραμματέας της Περιφέρειας Αιγαίου που ανήκε στο ΠΑΣΟΚ! Τις αποφάσεις για την κατάργηση τους επί Κυρίτση ως παράνομες τις ενέκρινε η δοτή γραμματέας π. βουλευτής της ΝΔ  που αντικατάστησε τον Πασοκτζή!!

Ποιό επιτελικό κράτος? Ποιά Αυτοδιοίκηση? Κοτζαμπάσηδες και πολιτικοί αφεντάδες