ΘΑΥΜΑ: Στην Κω βρέθηκε “δυνατός” υποψήφιος με τον Χατζημάρκο

Διαβάσαμε την είδηση που δημοσίευσε η αγαπητή μας Σάντυ Λαδικού στο φιλόξενο “Βήμα της Κω” και εκπλαγήκαμε.

Έκλεισε μας λέει μια δυνατή υποψηφιότητα για τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, που μάλιστα θα συζητηθεί, αφού πρόκειται για νέο πρόσωπο που έχει μεγάλη εμπειρία σε θέσεις κλειδιά, διατηρεί υψηλές επαφές και έχει όρεξη για δουλειά!!!

Αυτό το πρόσωπο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί είναι βέβαιο, συμπληρώνει η είδηση, ότι θα προσελκύσει και νέους ψηφοφόρους ηλικιακά και όχι μόνο!!

Εμείς αντιλαμβανόμαστε από αυτή την ασαφή και ανώνυμη είδηση ενός τρομερού υποψηφίου συμβούλου, ότι μάλλον τα πράγματα δεν πάνε καλά στην Κω για τον κ. Χατζημάρκο. Γι’ αυτό και βγήκε ένας ανώνυμος πελώριος λαγός!! για να τρέξουν και τα υπόλοιπα λαγουδάκια… (οι φήμες λένε για την κ. Σβύνου)

Και μην αμφιβάλετε ότι τα πράγματα στην Κω δεν θα είναι τόσο ρόδινα όσο στις προηγούμενες εκλογές.

Πρώτον γιατί ταυτίστηκε απόλυτα με την Κυβέρνηση του παραπαίοντος Μητσοτάκη, δεύτερον γιατί στην Κω οι εκλογές της Περιφέρειας θα είναι καθαρά κομματικές και τρίτον  γιατί στην Κω το μόνο που κάνει εδώ και επτά χρόνια ο ανύπαρκτος κ. Χατζημάρκος είναι να φτιάχνει τις δύο εκκλησίες και να μην τελειώνουν και να σκάβει τον επαρχιακό για τα φώτα και αυτά να μην ανάβουν.