Ε. Αντώναρος. Οι υποκλοπές είναι η έκφραση μιας διαταραγμένης προσωπικότητας;

Δημοσιεύουμε την γνώμη του πολιτικού και δημοσιογράφου κ. Ευάγγελου Αντώναρου για τις υποκλοπές  που διετέλεσε και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

«Πόσο αρρωστημένο πρέπει να είναι το μυαλό ενός πρωθυπουργού για να παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις όχι μόνον των υπουργών του αλλά και των συζύγων τους», αναρωτιέται ο Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να προσθέσει:

«Τι άλλες αθλιότητες μπορεί να μεθοδεύσει και να χρησιμοποιήσει κάποιος για να μείνει κολλημένος στην καρέκλα;
Αυτό είναι το ανησυχητικό! Οι υποκλοπές είναι η έκφραση μιας διαταραγμένης προσωπικότητας — που κανείς δεν μπορεί να ξέρει σε τι περιπέτειες θα οδηγήσει τη χώρα».

Επίσης, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτιέται πώς «ούτε ένας από όσους κι όσες αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο του documento δεν έχει την τσίπα και τα κότσια να βγει και να καταδικάσει τις παρακρατικές πρακτικές Μητσοτάκη και της ομαδούλας που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε τριτοκοσμική Μπανανία»…

Ο κ. Αντώναρος θεωρεί δε ότι «οι 3 πρώην Πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο σιωπής. Ο μόνος που έχει τοποθετηθεί, ήδη από το καλοκαίρι, με σαφήνεια είναι ο Κώστας Καραμανλής.
Αλλά τώρα εξαντλήθηκε η ανοχή στο παρακρατικό μίασμα που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης.»