Απίστευτο!!! Ο Κυρίτσης θα είναι υποψήφιος πάλι

Στην χθεσινή συνέντευξη του στο “Ράδιο Πρώτο” ο Κυρίτσης μεταξύ των άλλων καταπληκτικών δραστηριοτήτων του στο παρελθόν ανέφερε σε ερώτηση ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος.

Και εντάξει, είπε ότι θα συνεδριάσει η παράταξη του και θα αποφασίσει για τις λεπτομέρειες. Το καταλαβαίνουμε ότι στην παράταξη του θεωρούν λεπτομέρεια την κάθοδο του στις τοπικές εκλογές. Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά.

Εντάξει! και κάποιοι πολίτες έχουν βίτσια και το ανέχονται. Τους αρέσει το ύφος. Ζητούν έξαρση. Θέλουν μάχη και πόλεμο. Παθιάζονται με την συντριβή των σκουληκιών…..

Αλλά η Κως τι φταίει. Από το 1998 που ξεκίνησε ως αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου, μέχρι σήμερα και για έκτη φορά υποψήφιος, που στις πέντε οι τρεις είναι ήττες, είναι πάρα πολλά χρόνια στασιμότητας και κατακρήμνισης του πολιτικού επιπέδου σε ένα νησί που έχει να επιδείξει πρωτοπόρους στην τοπική και εθνική πολιτική σκηνή.

Τριάντα ολόκληρα χρόνια χωρίς αναπτυξιακή, κοινωνική και πολιτική στόχευση. Για τις γυρούλες , τα σκουπίδια και τα άσφαλτα.

Σας παρακαλούμε σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ στην παράταξη Κυρίτση. Όχι άλλο Κυρίτση…. Θα σας κάνουμε και λιτανεία!