Απίστευτος Χρυσόπουλος: Δεν έρχονται γιατροί και πρέπει να προβληματιστούμε εμείς

Τελικά ο φίλος κ. Χρυσόπουλος το τερμάτισε!

Προχθές μας είπε τα εξής καταπληκτικά. «Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία και όπως μας ενημέρωσαν προφορικά από το Υπουργείο, δεν δήλωσε κανένας ενδιαφέρον. Αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Βλέπουμε δηλαδή, ότι η Κως είναι σαν να έχει μπει στην μαύρη λίστα του ιατρικού κόσμου και να μην υπάρχει ενδιαφέρον γιατρών να έρθουν εδώ»

Έτσι με ωραίο τρόπο μεταφέρει την ευθύνη στην κοινωνία. Η κυβέρνηση του είναι αμέτοχοι του τεράστιου προβλήματος στο νοσοκομείο μας και της απαξίωσης των νοσοκομειακών γιατρών και των δημόσιων νοσοκομείων μας.

Να προβληματιστεί μας λέει η κοινωνία. Η κοινωνία που το μόνο μέσο που έχει είναι οι εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια. Αφού η συμμετοχή της στην διοίκηση και διαχείριση των θεμάτων της υγείας είναι μακρινό όνειρο.

Ο κ. Χρυσόπουλος που ακόμα δεν έχει καταλάβει που το πάει η κυβέρνηση του. Ακόμα δεν πήρε χαμπάρι ότι στις τουριστικές περιοχές στήνεται το παιχνίδι της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και στις μεγάλες πόλεις των ιδιωτικών κλινικών η κερδοσκοπία των επενδυτικών κεφαλαίων.