Ναι ρε σεις….Ξεκίνησε η Δίκη της…. “Σκευωρίας” για την Νοβάρτις

Προχθές ξεκίνησε τις εργασίες του το Ειδικό Δικαστήριο για το μέγα σκάνδαλο της σκευωρίας για το οποίο μας είχαν φλομώσει στα λόγια και στις καταγγελίες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα φερέφωνα της.

Βέβαια σκευωρία δεν υπάρχει πλέον και αυτό με την βούλα του αμετάκλητου βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου. Αλλά το Ειδικό Δικαστήριο ξεκίνησε γιατί όπως λέει το κατηγορητήριο η κ. Τουλουπάκη Εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, κατηγορούμενη,  δεν έστειλε αμέσως στην Βουλή τρεις φακέλους με υποθέσεις Υπουργών και ο τότε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαγγελόπουλος, κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία!!

Σήμερα κανένας δεν μιλά για την σκευωρία. Αλλά δυστυχώς κανένας δεν μιλά και για το σκάνδαλο των δισεκατομμυρίων της Νοβάρτις!

Στήθηκε το παιχνίδι. Ο αντιπερισπασμός έγινε. Σκάνδαλο Νοβάρτις εσείς, Σκευωρία εμείς….

Και τώρα που έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας, ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και ας φαγώθηκαν δισεκατομμύρια από τις τσέπες του λαού. Και ας τα πήραν πίσω οι Αμερικάνοι με το πρόστιμο που έβαλαν στην Νοβάρτις για ότι έκανε στην Ελλάδα. Ζήτω το κορόιδο που λέει και ο ποιητής…..  Στην υγειά αυτών που τα φάγανε και αυτών που τους σιγόνταραν….