Ελλάδα. Μας ξευτέλισαν, μας ήπιαν το αίμα και ούτε συγνώμη

Οι Έλληνες “έχουν υποφέρει πολύ αυτή την απαίσια περίοδο” (των μνημονίων)!! “Τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην ελληνική κοινωνία ήταν πολύ αυστηρά”!!! “Η αξιοπρέπεια τους δεν ήταν πάντα σεβαστή”!!!

Αυτά είπε μόλις προχθές ο κύριος Γιούγκερ Λουξεμβουργιανός πολιτικός και πρόεδρος του Γιούρογκρουπ την περίοδο της ντροπής.

Και αφού μίλησε για την αξιοπρέπεια μας και όχι και για την κλοπή του ιδρώτα μας κάρφωσε και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το δημοψήφισμα ήταν αχρείαστο αφού τελικά αποδεχτήκαμε αν και είπαμε ΟΧΙ ότι πρότεινε η Ε.Ε.

Ξέχασε φυσικά να μας πει ότι για το δημοψήφισμα που εξήγγειλε ο τότε πρωθυπουργός Παπανδρέου εκπαραθυρώθηκε άμεσα ο ίδιος. Απέκρυψε ότι με το ΟΧΙ άλλαξαν άμεσα οι καρεκλοκένταυροι των Βρυξελλών και διόρθωσαν τις σκληρές και απάνθρωπες προτάσεις τους.

Και το σπουδαιότερο: Αυτή είναι η Ευρώπη ότι και να λέμε, ότι και να κάνουμε. Αυτοί οι τύποι δεν ορρωδούν προ ουδενός όταν θίγονται τα συμφέροντα τους. Κρατούν το μαχαίρι και το πεπόνι! Και φυσικά δεν νοιάζονται για τον φτωχό λαουτζίκο. Η τσέπη των πλουτοκρατών τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο.

Και αν τώρα μιλάνε για δημοκρατία και ελευθερία και υποστηρίζουν με νύχια και με δόντια την Ουκρανία ας μην νομίζουμε ότι το κάνουν για των φτωχό και δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας. Την τσέπη τους και πάλι βλέπουν μπροστά στον κίνδυνο ενός διεθνούς μετώπου κρατών απέναντι της Δύσης και της λεγόμενης παγκόσμιας τάξης του παγκοσμιοποιημένου εμπορίου που επιχείρησαν να επιβάλουν.

Όχι κ. Γιούγκερ, μας ξευτελίσατε και μας πίνετε μέχρι σήμερα το αίμα και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε.