Θαύμα: Από την εποχή της Αλώσεως, δεξαμενή στο Αμανιού εμφιαλώσεως

Λίγη σεμνότητα στα δελτία τύπου του Δήμου μας δεν βλάπτει. Και για όσους τα γράφουν τους θυμίζουμε ότι υπάρχουν έστω και ελάχιστοι άνθρωποι που τους στηρίζουν και που έχουν και νοημοσύνη και ευπρέπεια και μέτρο. Λίγος σεβασμός και σε αυτούς δεν θα έβλαπτε.

Στήθηκε λοιπόν μια δεξαμενή στο Αμανιού και με πηχυαίους τίτλους το δελτίο τύπου του Δήμου μας λέει ότι τέτοια δεξαμενή είχε να κατασκευαστεί στο Αμανιού εδώ και 65 χρόνια!! Μάλιστα για να το επιβεβαιώσουν μας γράφουν ότι το μαρτυρούν και κάποιοι κάτοικοι του.

Διαβάζοντας το γεμάτο έπαρση δελτίο τύπου της δεξαμενής των 70 χιλιάδων ευρώ, διαβάσαμε  το στιχάκι του πρώτου δοτού υποψήφιου πρωθυπουργού της αποστασίας Αθανασιάδη Νόβα το 1965 που στα εγκαίνια εργοστασίου ποτών αναφώνησε ότι από την εποχή της Αλώσεως είχε να κατασκευαστεί τέτοιο εργοστάσιο εμφιαλώσεως!!

Εντάξει! Καταλαβαίνουμε ότι το έγραψαν για να υπερκεράσουν σε κραυγές αυτοθαυμασμού τον αντίπαλό τους πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γεωργαλή, αλλά όλοι οι άλλοι δεν φταίνε σε τίποτε…..

Και φυσικά με την ευκαιρία να θυμηθούμε ότι από την εποχή του Κυρίτση και όχι της Αλώσεως, τα χρέη στην ΔΕΥΑΚ ξεπερνούν τα 11 εκατομμύρια ευρώ! Ότι σε κάποιους μεγαλοσχήμονες που χρωστάνε χιλιάδες κάνουν τα στραβά μάτια, σε αντίθεση με τον φτωχό κοσμάκη που πληρώνει από το υστέρημα του για το νεράκι του Θεού και για να κατασκευάζονται, ως μέγα θαύμα, οι δεξαμενές στο Αμανιού μετά από 65 χρόνια…