Γ. Κυρίτσης: Μια πολύχρονη θλιβερή ιστορία

Είχε καιρό να γράψει δελτίο τύπου ο Κυρίτσης και αυτό που έβγαλε προχθές αναδεικνύει την θλιβερή πολιτική κατάντια του νησιού μας από τότε που ο Κυρίτσης εμφανίστηκε στα κοινά.

 

Νομίζαμε ότι είχε εγκαταλείψει αφού για ένα μήνα μας ξέχασε. Ότι κάποιοι του έβαλαν χέρι και του είπαν επί τέλους να αποχωρήσει. Και όμως εκείνος ατού το κόζια!

 

Φυσικά και δεν περιμέναμε να ανεβάσει με το κείμενο του το πολιτικό επίπεδο του λαού. Ούτε περιμέναμε να αλλάξει, αφού είναι γνωστό ότι στα 65 του δεν αλλάζει ο άνθρωπος! Αλλά και να παραμένει για 40 κοντά χρόνια ο ίδιος και αδιόρθωτος πάει πολύ!

 

Κανένας από τους συνεργάτες του δεν του μίλησε: Κανένας δεν του είπε ότι δεν γίνεται να χάνει τρεις φορές και όμως να μην εγκαταλείπει: Κανένας από τους φίλους του δεν βρέθηκε να του πει το φτάνει πια:

 

Θα ξαναδώσει μας λένε κάποιοι υποψηφιότητα και εμείς αναρωτιόμαστε για ποιόν λόγο.  Από πολιτική σκέψη. Μηδέν! Από αυτογνωσία. Μηδέν! Από σεβασμό στον άνθρωπο και την συλλογικότητα. Κάτω από το Μηδέν.

 

Ένα Δημοτικό Συμβούλιο που όποιος το παρακολουθεί εκνευρίζεται, γελά, ντροπιάζεται. Υπονοούμενα και ειρωνείες. Με ενορχηστρωτή τον Κυρίτση.

 

Και ύστερα βγάζει και ένα δελτίο τύπου που μας λέει ότι η σημερινή δημοτική αρχή είναι επικίνδυνη γιατί όπως λέει ευτελίζει τους θεσμούς!!! Γιατί δεν έχει αυτοσεβασμό!!! Γιατί δεν έχει αξιοπρέπεια!!! Και αυτό το λέει ο Κυρίτσης!!

 

Και θα μας τα πει και προεκλογικά και όποιος αντέξει…..