Πληγή του Φαραώ οι ακρίδες ενοικίασης υπαλλήλων

Επιχειρήσεις ενοικίασης υπαλλήλων! Δηλαδή σύγχρονες επιχειρήσεις εμπορίας λευκής. μαύρης, κίτρινης και μελαψής σαρκός!

Είναι μπροστά στα μάτια μας. Τις ανεχόμαστε και τις προωθούμε. Είναι και στην Κω!

Είναι η καινούργια ανακάλυψη των πολυεθνικών εταιρειών. Είναι ο εφησυχασμός της κρατικής αναλγησίας. Είναι ακόμα, ακόμα και η ανοχή της τοπικής μας κοινωνίας που μπροστά στα μάτια της εμπορεύονται τα παιδιά της.

Ευέλικτη εργασία. Μαύρη εργασία. εξαντλητική εργασία. Με στόχους οι μεν λεφτάδες επενδυτές να είναι καθαροί απέναντι των εργασιακών νόμων. Η ανάλγητη κυβέρνηση να μην τα βάζει με τους δικούς της ισχυρούς. Και η τοπική κοινωνία να μην γνωρίζει το έγκλημα.

Εταιρείες φύλαξης και σεκιούριτι. Εταιρείες καθαριότητας. Εταιρείες οικογενειακής συντροφιάς και υποστήριξης. Είναι η σύγχρονη πληγή του Φαραώ! Που θα επεκταθούν και θα κατακλύσουν την χώρα.

Εκτός και αν! Εκτός και αν τα λεγόμενα προοδευτικά κόμματα ορθώσουν το ανάστημα. Οι νέοι που συμμετέχουν σε αυτά να δουν σε αυτές τις ακρίδες όχι μόνο τον φίλο ή συγγενή τους αλλά και τον εαυτό τους μελλοντικά!

Την ευθύνη λέει της νόμιμης λειτουργίας τους την έχει ο υπουργός. Δηλαδή ζήτω που καήκαμε! Και ο Δήμος; Ο Δήμος που ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή μέχρι πότε θα βλέπει τα παιδιά του να δουλεύουν στις γαλέρες των “επενδυτών”