Νοσοκομείο Κω SOS: Κάθε άνθρωπος σηκώνει δύο σακούλες

“Ανθρώπων έκαστος δύο πήρας φέρει, την μεν έμπροσθεν, την δε όπισθεν, γέμει δε κακών εκατέρα. Αλλ’ η μεν έμπροσθεν αλλοτρίων, η δε όπισθεν των αυτού του φέροντος. Και δια τούτο οι άνθρωποι τα μεν εαυτών κακά ουχ ορώσι, τα δε αλλότρια πάνυ ακριβώς θεώνται”

 

Αυτά μας είπε και τα έγραψε κιόλας ο πρόγονος μας ΑΙΣΩΠΟΣ στους μύθους του αλλά δυστυχώς ούτε τα διάβασαν ούτε τα έμαθαν στο δημοτικό σχολείο οι φίλτατοι κ.κ. Παππάς και Χρυσόπουλος!

 

Είναι αρχηγοί, είναι στρατηγοί, και αντί να δουν τα δικά τους κακά με τα οποία ξεχειλίζει η σακούλα που είναι πίσω τους, κοιτάζουν να δουν τα κακά των στρατιωτών τους που έχει μέσα η σακούλα που κρέμεται μπροστά τους!!!

 

Δεν θα αναλύσουμε για μια ακόμα φορά τα απίθανα πράγματα που μας λένε από τα δελτία τύπου και τις συνεντεύξεις τους. Μας έχουν κουράσει. Άνοιξαν την σακούλα που είναι μπροστά τους και ανακαλύπτουν υποθέσεις , αοριστολογίες και κακά των άλλων….

 

Το δυστύχημα όμως δεν είναι μόνον ότι δεν διάβασαν τον Αίσωπο και δεν άνοιξαν και την σακούλα πίσω τους αλλά δεν ξέρουν ούτε και τίνος κακά είναι γεμάτη!! Ή κάνουν ότι δεν ξέρουν…..

 

Και αυτό γιατί νομίζουν ότι είναι απλοί θεατές. Ότι ήλθαν από το πουθενά, ή θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι ουρανοκατέβατοι ή και ότι δεν έχουν πίσω τους την σακούλα!!

 

όμως και οι δύο και ο κ. Παππάς και ο κ. Χρυσόπουλος είναι και κυβέρνηση! Αγνοούν ή ξέρουν ότι στην πίσω σακούλα που έχουν κρεμασμένη στην πλάτη τους βρίσκονται όλα τα κακά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την υγεία! Και τάχα μου δεν μπορούν να την ανοίξουν για να δουν την ωμή πραγματικότητα όχι γιατί είναι δικά τους κακά, αλλά γιατί είναι κακά της κυβέρνηση τους!!!

 

Και καλά ο κ. Παππάς. Εξαρτάται κατά 100% από την βούληση του Μητσοτάκη. Αλλά ο κ. Χρυσόπουλος;  Αθώες περιστερές στην πολιτική δεν υπάρχουν…..