Ο άξιος καπετάνιος, η αντιπεριφερειάρχης, το εμπόριο και τα επαγγέλματα που υπηρετούν

Τελικά θα τρελαθούμε, ή μάλλον θα μας τρελάνουν. Ο άξιος καπετάνιος που δεν είναι άλλος από τον κ. Χατζημάρκο  όπως τον αποκαλεί η αγαπητή μας κ. Ευρυδίκη Νάκη που την όρισε αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και επαγγελμάτων!!

Μάλιστα! Εμπορίου και Επαγγελμάτων!

Θα δώσει η φίλη κ. Νάκη όπως μας διαβεβαιώνει τον καλύτερο εαυτό της για να αντιμετωπιστούν όλες οι απαιτήσεις και όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την Περιφέρεια μας!!

Τώρα εάν εσείς ξέρετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα επαγγέλματα μας. ή μάλλον εάν γνωρίζετε και ποιά είναι αυτά τα επαγγέλματα που ταλανίζονται, άλλο τόσο τα γνωρίζουμε και εμείς.

Και δεν τα γνωρίζουμε γιατί τόσο καιρό που ο άξιος καπετάνιος δημιούργησε αυτόν τον τομέα δηλαδή 8 ολόκληρα χρόνια δεν ακούσαμε τίποτε για την ύπαρξη τους, για την ταλαιπωρία τους και πολύ περισσότερο για τις προσπάθειες και τον αγώνα του εδώ και 8 χρόνια που είναι στο τιμόνι της περιφέρειας για να μην ταλανίζονται.

Ελπίζουμε ότι η φίλη κ. Νάκη που της έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη και την εκτίμηση μας να μας αποδείξει επί τέλους τις δραστηριότητες της περιφέρειας μας υπό τον άξιο καπετάνιο κ. Χατζημάρκο στον τομέα των επαγγελμάτων που ταλανίζεται..

Φυσικά ως αντιπεριφερειάρχης ας ρίξει και καμιά ματιά στα φώτα του επαρχιακού, που κατασκευάζονται εδώ και 4 χρόνια και δεν λένε να τελειώσουν….