Για 15 χιλιάδες χρέος της έκαναν έξωση. Νίκησε η συλλογική αντίδραση

Είναι μια είδηση που μας διδάσκει ότι όταν οι φωνές και οι αντιδράσεις της κοινωνίας απέναντι στο άδικο ακόμα και αν αφορά έναν άνθρωπο ενωθούν τα πάντα είναι δυνατά.

Η κ. Ιωάννα Κολοβού, συνταξιούχος δημοσιογράφος, χρωστούσε ελάχιστα χρήματα στην Τράπεζα χωρίς να έχει πάρει στεγαστικό δάνειο και χωρίς να είναι υποθηκευμένο το πατρικό της σπίτι. Τα χρέη από κάρτες έφτασαν τις 15 χιλιάδες ευρώ.

Η κ. Ιωάννα Κολοβού, μια δημοσιογράφος με ήθος που πορεύτηκε σε όλη την ζωή της με αξιοπρέπεια και εντιμότητα, στενή συνεργάτης του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, με σύζυγο νεκρό, με γιό φαντάρο και με 700 ευρώ σύνταξη.

Η κ. Ιωάννα Κολοβού όπως και χιλιάδες τόσοι συνάνθρωποι μας που βρέθηκαν ξαφνικά από τα εγκληματικά λάθη των πολιτικών στην δύνη της πτώχευσης και τελικά στα ματωμένα δόντια των Φαντς.

Το Φαντ που αγόρασε κοψοχρονιάς το χρέος των 15 χιλιάδων ευρώ της έκανε έξωση και έστειλε τους κλητήρες να την βγάλουν σηκωτή από το σπίτι της!!! Η αναλγησία στο αποκορύφωμα της.

Και όμως η κ. Κολοβού δεν έσκυψε. Φώναξε για το άδικο και ζήτησε βοήθεια. Και οι γείτονες, οι φίλοι, οι συλλογικότητες έβαλαν μπροστά στον ψυχρό εκτελεστή τα στήθη τους.

Μια και δυο φορές. Και την τρίτη μπροστά στην δημόσια κατακραυγή τα κοράκια υποχώρησαν και σταμάτησαν την έξωση!!.