Γιατρέ μας κ. Κούλη, δεν ήξερες! Δεν ρώταγες

Αγαπητέ φίλε κ. Κούλη, πριν πούμε αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά θα σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί υπηρέτησες με αυταπάρνηση και ευσυνειδησία την δική μας πατρίδα αν και δεν είσαι Κώος.

Διαβάσαμε την συνέντευξη σου και σου ζητούμε συγνώμη γιατί φεύγεις με πικρία και το σπουδαιότερο φεύγεις γιατί το αίτημα σου θα μπορούσε να υποστηριχθεί και δεν εισακούσθηκε από την διοίκηση. Από μια διοίκηση που καταγγέλλει ότι δεν έρχονται γιατροί γιατί κάποιες υπόγειες δυνάμεις του νοσοκομείου τους διώχνουν!!!

Αλλά απ’ ότι καταλάβαμε υπήρχε και κάτι άλλο στην αιτία που σε κάνει να αποχωρήσεις. Είσαι ειλικρινής κρίνοντας δημόσια και συγκρίνοντας την σημερινή με την απελθούσα διοίκηση. Ασκούσες κρητική δημόσια! Διεκδικούσες το σωστό και το δίκαιο! Γι’ αυτό και από την πρώτη ημέρα τότε που άλλαξε η διοίκηση θα έπρεπε να ρωτήσεις.

Να ρωτήσεις για να σου πούνε ότι άλλο είναι ο Γεωργαντής και άλλο είναι η σημερινή διοίκηση. Αν και θα έπρεπε να το καταλάβεις από τότε που στήθηκε εκείνη η μαρμάρινη πλάκα που υμνούσε αποστάτες.

Να ρωτήσεις και να σου πούνε ότι άλλο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλο είναι η Ν.Δ. του Μητσοτάκη.

Και εσύ μιλούσες φαίνεται, ενώ θα έπρεπε να σκύβεις το κεφάλι.