Ουκρανία: Απίστευτα και όμως αληθινά

Προχθές στον πόλεμο η Ουκρανία έχασε και το Σεβεροντονιέσκ και ο μοιραίος άνθρωπος της ο ηθοποιός Ζελένσκι βγήκε και είπε ότι ο στρατός του θα ανακτήσει όλες τις πόλεις που κατέλαβαν οι Ρώσοι!

Θυσιάζουν οι Ρώσοι και οι Ρωσόφωνοι πάνω από 30 χιλιάδες στρατιώτες τους και ο Ζελένσκι ακόμα νομίζει ότι θα αποχωρήσουν από τα εδάφη που κατέκτησαν!!

Το σύνθημα των Γερμανών στην σύναξη των G7, των επτά πλουσιότερων κρατών του κόσμου είναι “Πρόοδος για έναν δίκαιο κόσμο!!!” Οι επτά ποιό πλούσιοι του κόσμου, που αρμέγουν όλους τους άλλους,  μιλάνε για δικαιοσύνη στους πεινασμένους!!!

Στέλνουν οι Αμερικάνοι, οι Άγγλοι και δυστυχώς οι Ευρωπαίοι όπλα. Και πάλι όπλα. Ατέλειωτα όπλα. Εξάντλησαν όλα τα αποθέματα του κόσμου της Σοβιετικής εποχής και τώρα στέλνουν και καινούργια. Και σκοτώνονται μόνο οι Ουκρανοί!!!

Πάσχιζε για την δημοκρατία και την ελευθερία των λαών ο ανεκδιήγητος Μπόρις Τζόνσον και στα κρυφά χούφτωνε!!!

Στέλνουν όπλα και δολάρια, ευρώ και λίρες, χρεώνουν την Ουκρανία μέσω της Παγκόσμιας Τράπεζας και μπαίνουν εγγυητές για να τους έχουν εκατό ζωές στο χέρι!!  Όλα είναι δανεικά!!

Πήγε η Ρωσία στην διάσκεψη των Αφρικανικών κρατών και οι Δυτικοί αναρωτιούνται τι δουλειά έχει η Ρωσία στο δικό τους παζάρι!! Στην Αφρική των δούλων και των αποικιοκρατών της Δύσης!

Καταλαμβάνει προχθές η Ρωσία μια ολόκληρη πόλη και τον δεύτερο μεγαλύτερο ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό και δεν το λέει κανένας. Φωνάζει ο Ζελένσκι ότι θα διώξει τους Ρώσους και τα φερέφωνα βγάζουν και ντουντούκες.  

Αυτοί που σκοτώνονται είναι οι Ουκρανοί και αυτό το ονομάζουν αγώνα για την προστασία της ελευθερίας και της δημοκρατίας της Ευρώπης και, εάν είναι δυνατόν, της Αμερικής από τον κίνδυνο στρατιωτικής επίθεσης της Ρωσίας!!