Απίστευτη καταγγελία Παππά!! Σκοτεινοί μηχανισμοί δρουν στο νοσοκομείο

Ο συμπαθής πλέον σε όλους μας Βουλευτής Γ. Παππάς τίναξε την μπάγκα στον αέρα! Ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι έχει στηθεί ένας μηχανισμός, δηλαδή υπάρχει μια συμμορία, δηλαδή λειτουργεί μια μαφία, που ασκεί πιέσεις στους γιατρούς να παραιτηθούν ή να μην έρθουν στην Κω!!!

 

Είναι αλήθεια ότι κάτι είχαμε μυριστεί και εμείς! Δεν γίνεται είπαμε να λειτουργούν σε όλα τα νησιά άψογα και τέλεια όλα τα νοσοκομεία. Δεν γίνεται να υμνούν σε όλα τα νησιά οι κάτοικοι τους την κυβέρνηση του κ. Παππά για την υγεία και εδώ στην Κω να παρουσιάζεται μια κρίση λειτουργίας στο νοσοκομείο!

 

Δεν γίνεται, είπαμε και εμείς μέσα μας, να έρχεται στην Κω από το πουθενά ο ίδιος ο Μητσοτάκης και όλη η ηγεσία του υπουργείου υγείας, και να μας φτιάχνουν νέο νοσοκομείο. Σίγουρα και αυτοί θα κατάλαβαν ότι αφού επί τρία χρόνια η διοίκηση του νοσοκομείου δεν διόρθωσε την κατάσταση πρέπει να το εγκαταλείψουμε και να φτιάξουμε καινούργιο!  

 

Αρχίσαμε τώρα και εμείς με την καταγγελία του κ. Παππά να το σκεπτόμαστε, ότι αυτή η μοναδική στο Αιγαίο και στην Ελλάδα  κρίση στο νοσοκομείο της Κω και στην υγεία δεν είναι φυσιολογική! Τώρα σιγουρευτήκαμε γιατί ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να φτιάξει νέο νοσοκομείο, αφού το παλιό έχει καταληφθεί από μαφιόζους.

 

Μέχρι σήμερα ήμασταν άδικοι και έπρεπε να έρθει ο κ. Παππάς για να ξυπνήσουμε. Εδώ και τρία χρόνια η διοίκηση του νοσοκομείου μας μιλά και μας προειδοποιεί για σαμποτάζ! Εδώ και τρία χρόνια μας έλεγε για τις ομαδοποιήσεις των γιατρών! Και εμείς τυφλοί και κουφοί όπως είπε και η κ. Γιασιράνη δεν βλέπαμε ότι κάτι πολύ σοβαρό έρπει. Δεν βλέπαμε ότι το νοσοκομείο ενώ είναι γεμάτο από γιατρούς και νοσηλευτές, όπως μας διαβεβαιώνει ο κ. Παππάς, το βρίζουν όλοι ακόμα και η διοίκηση!

 

Έκαναν ΕΔΕ για τα σαμποτάζ και δεν είχε καταλάβει κανένας ότι ακόμα και εδώ οι υπόγειοι μηχανισμοί θα σαμποτάριζαν τις αποφάσεις των μελών των ΕΔΕ γι’ αυτό και δεν βγήκαν! Άρα αυτές οι φοβερές καταγγελίες δεν πρέπει να ανατίθενται  για διερεύνηση σε ΕΔΕ αλλά στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

 

Αλλά μάλλον όχι στην δικαιοσύνη, αφού αυτή δεν αστειεύεται και μπορεί να αποκαλύψει ποιοί πραγματικά είναι οι μηχανισμοί που ξευτελίζουν το “ρημάδι” το νοσοκομείο όπως το αποκάλεσε η διοίκηση του…

 

Τελικά πιστεύουμε ότι το ποιό σίγουρο είναι να αναθέσουν την έρευνα της ύπαρξης των σκοτεινών μηχανισμών σε Εξεταστική Επιτροπή της σημερινής Βουλής για να σιγουρέψουμε την σκευωρία …..