Γ. Κυρίτσης. Και τροχονόμος και υπάλληλος συγκοινωνιών

Φοβερή τροχαία παράβαση! Ο αστυφύλακας της Τροχαίας του Ασφενδιού  κ. Γεωργαλλής σταμάτησε το απορριμματοφόρο του Δήμου. Ο οδηγός δεν είχε τα χαρτιά του και δεν φορούσε την ζώνη και αμέσως έριξε την καμπάνα όχι στον οδηγό αλλά στον Δήμαρχο. Του πήρε το δίπλωμα και τον έστειλε για διακοπές!!!

 

Όμως δεν του έφτανε αυτό και την παράβαση την έστειλε και στον διοικητή Τροχαίας που εποπτεύει από ότι φαίνεται και το γραφείο Συγκοινωνιών και ο προϊστάμενος Γ. Κυρίτσης με μια ανακοίνωση ευθύνης και υποχρεώσεων αφενός συγχαίρει τον αστυφύλακα του για την ευσυνείδητη δουλειά του και αφετέρου ψέγει και καταχεριάζει τον Δήμαρχο για την ανευθυνότητα του η οποία εκτός των άλλων εγκυμονεί και κινδύνους στην ζωή των εργαζομένων για τους οποίους τρέφει….. ιδιαίτερη συμπάθεια.

 

Ο αιώνιος Κυρίτσης. Έχασε τρεις φορές και δεν το βάζει κάτω. Και οι δικοί του; εκεί!. Αμέτη, μωχαμέτη να ξαναγυρίσουν. Να φτιάξουν τα σκουπίδια, τα ασφαλτικά, τα πεζοδρόμια, άντε και κάποιο άγαλμα. Να μας σώσουν από τις παραβάσεις της τροχαίας.

 

Αλήθεια τόση επιμονή να ξανακατέβουν για έκτη φορά για να επιλύσουν όλα τα παραπάνω…. τεράστια προβλήματα που θα τα έφτιαχνε και ένας φιλότιμος υπάλληλος, κάπου δεν μας κωλύει.  Εσείς τι λέτε;