Χαμός στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής! Αιτία ο Κυρίτσης

Οι πληροφορίες μας που πάντα είναι έγκυρες μας λένε ότι στο τοπικό ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ επικρατεί ανησυχία και έντονος προβληματισμός από την ηγετική παρουσία του π. Δημάρχου Κυρίτση.

Στην ουσία θα λέγαμε ότι γίνεται ένας χαμός!!

Οι εντάσεις ξεκίνησαν την ημέρα της άφιξης του νέου προέδρου του Πασοκ – Κινήματος Αλλαγής κ. Ανδρουλάκη και ιδιαίτερα  κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης και ομιλίας του στο Χάνι.

Όμως η τελευταία κατάληξη των έντονων διαφοροποιήσεων και ομαδοποιήσεων ολοκληρώθηκε με τις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της Νομαρχιακής Επιτροπής του Βορείου Συγκροτήματος όπου υπερίσχυσαν οι υπέρμαχοι της ανανέωσης και της ρήξης με τα παλιά και το κατεστημένο!

Αυτό που αρχίζει να επικρατεί στις τάξεις του ανανεωμένου ΠΑΣΟΚ όπου φαίνεται ότι δραστηριοποιούνται και κάποιοι από τις υγιείς στο παρελθόν δυνάμεις  είναι η αντίθεση τους με την παρουσία του Κυρίτση που όπως λένε κάνει μεγάλη ζημιά στην προσπάθεια ανασύνταξης του Κινήματος.

Μάλιστα κάποιοι νέοι και ποιό θαρραλέοι υπογραμμίζουν ότι για αυτούς είναι αδιανόητο να επανέρχεται και να επιθυμεί ο Κυρίτσης την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές για πέμπτη φορά, όταν έχασε τρεις φορές και να καθηλώνει με την παρουσία του τις προοδευτικές δυνάμεις και ιδίως τους νέους ανθρώπους για πάνω από τριάντα χρόνια!!

Η σύγκρουση από ότι φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα σφοδρή αφού ως γνωστό τον Κυρίτση τον περιβάλλουν αρκετά από τα επώνυμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που διατελούν σύμβουλοι του και απέναντι βρίσκονται νέοι άνθρωποι με ιδέες και όρεξη για προσφορά στον τόπο.