Νοσοκομείο Κω. Οι μωρές παρθένες κλαίνε και οδύρονται

Εάν η κατάσταση στο νοσοκομείο της Κω δεν μοιάζει με τα συμβαίνοντα στην Αγία Γραφή με τον Νυμφίο και τις μωρές παρθένες τότε εμείς μάλλον δεν έχουμε διαβάσει καλά τα προφητικά της γραπτά.

Νυμφίος είναι η υγεία της Κω. Είναι στην ουσία και στην πράξη το νοσοκομείο της Κω από το οποίο κρέμεται η ζωή των πολιτών. Και ενώ έγκαιρα θα έπρεπε όλες αυτές οι παρθένες να ασχοληθούν με τον νυμφίο. Ενώ θα έπρεπε από την πρώτη ημέρα, πριν από τρία χρόνια να νοιώσουν ότι ο νυμφίος τις ψάχνει. Ότι τις εκλιπαρεί. Ότι αιμορραγεί. Όλοι αυτοί καθυστερούσαν και δεν ενδιαφέρονταν.

Και για να είμαστε δίκαιοι οι μόνοι που πρόλαβαν και είδαν τον Νυμφίο ήταν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου. Ναι αυτοί του Εργατικού Κέντρου. Ναι αυτοί οι Κουκουέδες. Που μπορεί να μην είναι παρθένες αλλά πρόλαβαν και μόνες τους, καμιά εικοσαριά, βγαίνοντας  επί τρία χρόνια στους δρόμους και κτυπούσαν το καμπανάκι, φωνάζοντας να τρέξουμε γιατί δεν θα προλάβουμε….

Και αφού έκλεισαν οι πόρτες. Αφού κατάλαβαν όλες αυτές οι παρθένες ότι έμειναν απέξω και η πραγματικότητα τους έχει ρεζιλέψει, άρχισαν να κλαίνε και να οδύρονται!!

Οι νοσοκομειακοί γιατροί κάνουν καταγγελίες για την επικίνδυνη κατάσταση και για τις απλήρωτες υπερωρίες!!!  Ο έπαρχος διαπιστώνει ότι η κατάσταση είναι τραγική και τώρα κατάλαβε ότι αυτό το νοσοκομείο είναι ο Νυμφίος, λες και δεν το γνώριζε εδώ και τρία χρόνια. Ο Δήμαρχος στις δάφνες της παλλαϊκής συγκέντρωσης του για το νέο νοσοκομείο οδύρεται γιατί πάει στους υπουργούς και δεν τον ακούνε. Και ο κ.Γερούκαλης λαϊκίζει όπως είπε ο Έπαρχος γιατί ζητά τώρα να διώξουμε τους Βουλευτές!!!

Μωρές παρθένες , αγαπητοί μας φίλοι. Γιατί δεν είδαν από την πρώτη ημέρα ότι η ταμπέλα του αποστάτη Μανούση είχε πολιτικό μήνυμα. Γιατί δεν είδαν τα παλαμάκια της Μαρέβας. Γιατί δεν είδαν τα πλοκάμια των επενδυτών στην υγεία. Γιατί δεν είδαν ακόμα και σήμερα τι χειρότερο έρχεται σε λίγο από μια κυβέρνηση που αφήνει τους λίγους να βάλουν χέρι στις τσέπες των πολλών.

Τώρα, αγαπητοί μας φίλοι, τώρα!! βλέπουν όλοι την ιδιωτική μαιευτική κλινική στην Κω!