ΠΑΣΟΚ και Τουρισμός: Ένα δελτίο τύπου για το θεαθήναι

Σίγουρα σε ένα δελτίο τύπου δεν μπορεί να γράψεις την ιστορία της ζωής σου. Αυτό όμως δεν σου επιτρέπει να μην γράφεις και τίποτε και το κάνεις απλά για να σε θυμηθούν.

Εξεδόθη ένα δελτίο τύπου από το ΠΑΣΟΚ για τον τουρισμό με υπεύθυνους συντάκτες τον κ. Μπιάγκη και τον κ. Νικητιάδη στο οποίο αφού απαριθμούνται τα προβλήματα του τουριστικού κλάδου εξ αιτίας της ενεργειακής ακρίβειας και των τροφίμων αλλά και των δυσκολιών κάλυψης των θέσεων εργασίας προτείνει σε δύο γραμμές “την εφαρμογή ενός σύγχρονου και δίκαιου εργασιακού πλαισίου που θα στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό εργοδοτών και εργαζομένων”!!!

Πάλι καλά που αγαπητοί μας φίλοι δεν πρότειναν την κατάργηση της πάλης των τάξεων.

Εκτός και αν έχουν μείνει στην εποχή των οικογενειακών επιχειρήσεων όπου ο ξενοδόχος του μικρού ξενοδοχείου ήταν συγγενής και φίλος με τους εργαζόμενους για μια ολόκληρη ζωή.

Θα περιμέναμε από το νέο ΠΑΣΟΚ όπου κυριαρχούν οι νέοι άνθρωποι μία ουσιαστική προσέγγιση των τουριστικών θεμάτων και προβλημάτων που ξεκινά από την καταστροφή του περιβάλλοντος και φτάνει μέχρι τον απρόσωπο μαζικό τουρισμό που αποσκοπεί στο κέρδος ισοπεδώνοντας πολιτισμικές και ανθρώπινες αξίες.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να εντοπισθούν τα σοβαρά προβλήματα και να οριοθετηθεί η τεράστια διαφορά που υπάρχει μεταξύ της συντηρητικής παράταξης Μητσοτάκη και του νέου προοδευτικού σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.