Γ. Τράγκας: Η μετά θάνατον τιμωρία, αποκάλυψη και εκδίκηση

Τα ακίνητα που άφησε με την διαθήκη του ο γνωστός στο πανελλήνιο δημοσιογράφος και τελευταία αρχηγός κόμματος σύμφωνα με όσα έχουν μέχρι στιγμής δημοσιοποιηθεί, είναι δεκαεπτά (δύο στην Πολιτεία, δύο στη Μύκονο, τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεν Τροπέ, αλλά και διαμερίσματα σε Ουάσινγκτον, Μπέβερλι Χιλς, Λας Βέγκας, Μαϊάμι και Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάταν), ενώ τραπεζικές καταθέσεις εντοπίστηκαν σε τράπεζες εσωτερικού και εξωτερικού. Χαρακτηριστικές είναι οι ράβδοι χρυσού για τις οποίες δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί τη νομιμότητα απόκτησής τους.

Σίγουρα ο αποθανών, ένας πανέξυπνος άνθρωπος , δεν ήθελε να αποκρύψει την αμύθητη περιουσία του, γιατί αυτό είναι πανεύκολο με ένα καταπίστευμα στο Σίτυ του Λονδίνου, αλλά αντίθετα ήθελε να δείξει σε όλο τον κόσμο τι σύμβαίνει με κάποιους δημοσιογράφους, ή ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης ή φανταστείτε και αρχηγούς κομμάτων….

Φανταστείτε εσείς φτωχοί μας φίλοι τι γίνεται με τα γκάλοπ, με την απόκρυψη στοιχείων ή με το ξεμπρόστιασμα ενόχων και αθώων…