Νοβάρτις: Το ψέμα της σκευωρίας είχε κοντά ποδάρια

Ξεκίνησε η ανάκριση των κατηγορουμένων για σκευωρία δικαστικών, δημοσιογράφων και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και πριν καλά, καλά τελειώσει αποδείχθηκε ότι η ανακρίτρια είχε στα χέρια της ένα έγγραφο του FBI από το οποίο είχαν σβηστεί πολιτικά ονόματα  και στελεχών που πήραν μίζες που ξεπλύθηκαν μέσω άλλων εταιρειών!!!

Το τεράστιο σκάνδαλο τις Νοβάρτις για το οποίο η Αμερικανική Κυβέρνηση μετά από έρευνα του FBI τις έβαλε πρόστιμα κοντά στα 500 εκατομμύρια δολάρια για τα οποία συμφώνησε και η Νοβάρτις, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και το ΚΙΝΑΛ το ονόμασαν σκευωρία επειδή τάχα μου δύο τρεις δημοσιογράφοι, δικαστικοί  και ο ΣΥΡΙΖΑ την έστησαν την δουλειά με ψευδή στοιχεία για να κατηγορήσουν τους έντιμους πολιτικούς τους αντιπάλους!!!

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται όσο και αν αργεί η αποκάλυψη της, και η απατεώνες πιάστηκαν στα πράσα με την κατσίκα στον ώμο.

Αυτή δυστυχώς είναι η ιστορία μιας παράταξης συνηθισμένης σε λειτουργίες του παρασκηνίου και της νύχτας και μια άλλης που για να σώσει τον δικό της ξευτελίζεται όπως τότε και με τον Τζοχατζόπουλο που βούιζε ο τόπος για μίζες και μετέτρεψαν τους λογαριασμούς καταθέσεων σε αριθμούς τηλεφώνων για να τον καλύψουν.

Αλλά και αυτή δυστυχώς είναι η ιστορία των δημοκρατικών παρατάξεων που πάντοτε θα βρίσκονται κατηγορούμενοι και διωγμένοι για όσα ανομήματα πράττουν την νύχτα οι κατήγοροι.