Απίστευτο: Το νεανικό ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής… τον Κυρίτση

Χαιρετίσαμε ειλικρινά τις εξελίξεις στο ιστορικό σοσιαλιστικό κίνημα του ΠΑΣΟΚ που με τα νέα στελέχη του, νέους ανθρώπους στην ηγεσία του, ανοίγει μια καινούργια σελίδα στα πολιτικά πράγματα των δημοκρατικών παρατάξεων.

Και όμως εάν είναι αλήθεια αυτό που κυκλοφορεί ευρύτατα τις τελευταίες ημέρες στην μικρή κοινωνία της Κω, πως ηγέτης αυτού του νέου εγχειρήματος μιας ιστορικής παράταξης που δεινοπάθησε εξ αιτίας της σύμπραξη της με την δεξιά είναι εάν αγαπάτε τον Θεό σας ο Γιώργος Κυρίτσης, τότε ας πάμε να κουρευτούμε όλοι μαζί, στον Χαδούλη ή στον Χατζηλάου!!!

Η πολιτική ανανέωση και οι σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις μιας κοινωνίας που συνθλίβεται και που καλείται το νέο Πασοκ να αντιμετωπίσει, με … ηγέτη τον Κυρίτση που μετρά τις επιτυχίες της πολιτικής του με τα μέτρα των δρόμων που ασφαλτόστρωσε!!.

Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ο σεβασμός των αδύνατων ομάδων του πληθυσμού, των οικογενειακών επιχειρήσεων, των μισθωτών και των συνταξιούχων που εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο νέο ΠΑΣΟΚ με…. ηγέτη τον Κυρίτση που ο σεβασμός του κρέμεται από τα παντζάκια του.

Η αναβάθμιση της πολιτικής ζωής του τόπου, η ιδεολογική σοσιαλιστική ιδέα και η ποιότητα στα οράματα και στους στόχους με ευαγγελίζεται το νεανικό ΠΑΣΟΚ με ηγέτη τον ….Κυρίστη που όλα τα πέρασε κάτω από τον πήχη…

Εάν αυτή είναι η δημοκρατική παράταξη φίλε Αντώνη Κρητικέ και εάν με τον Κυρίτση μπροστάρη θα οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ του αείμνηστου Ανδρέα στις Δημοτικές και στις Βουλευτικές εκλογές τότε πάμε χαμένοι….