Γ. Χατζημάρκος. Ναι ρε, μόνο νοσοκομείο;, πάρτε και ένα Co-Lab

Όσοι αμόρφωτοι και αδιάβαστοι δεν γνωρίζεται τι είναι το Co-Lab σας λέμε ότι είναι μια συμφωνία που έγινε μεταξύ του Περιφερειάρχη μας και της TUI, αφού πρώτα έγινε συνάντηση της  TUI με τον κ. Μητσοτάσκη και αφορά τον μετασχηματισμό της Ρόδου σε κυκλική οικονομία! Την Βιοποικιλότητα και την προστασία του οικοσυστήματος!! Την δημιουργία πράσινης ανάπτυξης:!! Την μείωση της ρύπανσης!!! Τις νέες θέσεις εργασίας! Την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων!!!! Την ώθηση της τοπικής παραγωγής πόρων!!!!! Την θαλάσσια και παράκτια προστασία!!! Και πάει λέγοντας…. Πάρτε κόσμε….

Και όλα αυτά όταν μόλις πριν από τρεις ημέρες η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάργησε την 12μετρη λωρίδα προστασίας των ακτών. Όταν ξεπουλά όλα τα δημόσια κτήματα που αποτελούν νησίδες προστασία του περιβάλλοντος. Όταν ο κορεσμός των τεραστίων ξενοδοχείων συνεχίζεται. Όταν ο πρωτογενής τομέας συνθλίβεται. Όταν η ακρίβεια και τα φτωχομεροκάματα ανθίζουν. Όταν η δημόσια υγεία και η εκπαίδευση παραδίδεται στους ιδιώτες.

Όλα τα είπε ο κ. Περιφερειάρχης εκτός από το πόσο θα στοιχίσει το μάρμαρο σε όλους μας με αυτό το πρόγραμμα και που στο τέλος θα έχει σαν αποτέλεσμα την οικονομική, εργασιακή, πολιτισμική και εδαφική κυριαρχία της TUI και των Γερμανών στα νησιά μας.. 

Όσο για μας, το είπε: Οι θέσεις μας είναι κραυγές που δεν είναι τίποτε άλλο από παραφωνίες μιας δημιουργικής και ώριμης κοινωνίας…. (δηλαδή της κοινωνίας των φανς, των επενδυτών και των άπληστων ιδιωτών)