Δήμαρχε, η είδηση για τον ερχομό παθολόγου είναι για αφελείς

Αύριο έρχεται στην Κω ο κ. Μητσοτάκης. Κανονικά και σε άλλες εποχές το Δημαρχείο θα ήταν κλειστό και ο κόσμος μπροστά στο νοσοκομείο. Αλλά εντάξει είπαμε ότι είμαστε φιλόξενος, καλοκάγαθος και ξεχασιάρης  λαός.

Αφού φτάσαμε, όπως προχθές ο αγαπητός Δήμαρχος μας,  να θριαμβολογούμε και να κάνουμε ειδησάρα την απόσπαση για μία εβδομάδα μιάς παθολόγου και αφού ο προηγούμενος παθολόγος υποχρεώνεται να παραμείνει για δύο ακόμα ημέρες και το ανακοινώνουμε, όλα τα υπόλοιπα για νέα νοσοκομεία και για κέντρα υγείας περισσεύουν.

Ξέρουμε είναι προεκλογική περίοδος. Άρα θα ακούσουμε μέχρι και πετραχήλια.

Ξέρουμε ότι για να πείσουμε τους αγαπητούς συμμάχους μας ότι τα νησιά μας είναι ελληνικά θα πρέπει να τους δείχνουμε τους χάρτες και ο πρωθυπουργός μας να τα επισκέπτεται….

Ας τον καλοδεχτούμε λοιπόν και ας μην του πούμε τίποτε, είναι εθνικοί οι λόγοι της επίσκεψης του. Μην αρχίσουν να λένε ο καθένας τα δικά του. Ο πρωθυπουργός μας πάει στην Ψέριμο για να δείξει στους γείτονες ότι το νησί μας είναι ελληνικό. Ας του πούμε ότι και εμείς είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε και ας μην έχουμε γιατρό.