Υπουργείο Πολιτισμού στην Κω. Εγκατάλειψη μνημείων και ανθρώπων

Μας δουλεύουν τρία ολόκληρα χρόνια. Η κατάσταση από την εποχή του σεισμού μέχρι σήμερα είναι η ίδια, απαράδεκτη και τραγική για ένα νησί που βρίσκεται στην κορυφή των τουριστικών προορισμών.

Μας είπαν ότι έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ που επί δύο χρόνια δεν έκανε τίποτε. Ήρθαν και ξανάρθαν και μας έλεγαν ότι ολοκληρώθηκαν οι μελέτες!

Δεν δουλεύουν μόνο εμάς αλλά ακόμα και τους βουλευτές τους που οι άνθρωποι αρχίζουν να ντρέπονται για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της Υπουργού Πολιτισμού και του Γραμματέα. Μην ανησυχείτε τους λένε αφού τα έργα είναι ενταγμένα στο Ταμείο Ανάκαμψης θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν ολοκληρωθεί  μέσα στο 2025!!!!

Και καλά τα μνημεία, αλλά και οι άνθρωποι φανταστείτε να περιμένουν τους μισθούς τους μέχρι το 2025!

Είναι ντροπή, είναι ξευτίλα στην σημερινή εποχή με την ακρίβεια να έχει φτάσει στα ύψη εργαζόμενοι του υπουργείου πολιτισμού να είναι απλήρωτοι πάνω από τρεις μήνες!

Τους βλέπουμε στις τηλεοράσεις. Τους ακούμε να μας χαϊδεύουν με γλυκόλογα τα αφτιά. Είναι όλοι τους βολεμένοι. Βολεύουν ακόμα και τα παιδιά τους. Ο ένας στην Αγγλία και τις Βρυξέλλες και ο άλλος στην “Επένδυση” του Ελληνικού.

Είναι η μοίρα ενός λαού που του έμαθαν να σκύβει το κεφάλι…