Περιφέρεια. Ο κήπος του Ιπποκράτη κατάντησε σαν το γεφύρι της Άρτας

Η πρώτη ανακοίνωση της Περιφέρειας για την δημιουργία του Ιπποκρατικού κήπου στο Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα έγινε πριν από τρία τέσσερα χρόνια με εκατοντάδες ευρώ χρηματοδότηση και μάλιστα σε συνεργασία με τον Δήμο της Κω.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει παρόμοιες ανακοινώσεις για να μας υπενθυμίσουν ότι η γαλαντόμα περιφέρεια δεν το ξέχασε και όπου να είναι θα ξεκινούσαν τα έργα!

Μέχρι που προχθές με ένα νέο δελτίο τύπου μας πληροφόρησε η περιφέρεια ότι θα υπογράψει προγραμματική σύμβαση με την κρατική περιφέρεια και το ΔΙΙΚΩ ύψους 450 χιλιάδων ευρώ για την υλοποίηση του έργου “Δημιουργία περιβαλλοντικού πάρκου ιστορίας της Ιατρικής στη νήσο Κω”

Θα γνωρίζετε φανταζόμαστε ότι το γεφύρι της Άρτας κτίζονταν και γκρεμίζονταν για τα όμορφα μάτια μιας κοπελιάς, αλλά τουλάχιστον είχε ξεκινήσει η κατασκευή του.

Για το πολύπαθο αυτό πάρκο αγνοούμε για ποιά μάτια καθυστερεί η έναρξη του έργου και ελπίζουμε να μην είναι τα μάτια του αγαπητού υποψήφιου της ΝΔ και ανιψιού του φίλου Τέλη και προέδρου του ΔΙΙΚΩ κ. Γιαννικουρή που από ότι μαθαίνουμε κάποιοι αντιδρούν στην χρηματοδότηση αφού θα του προσθέσει αρκετούς πόντους στον αγώνα των προσεχών εκλογών..