Δικαστικό μέγαρο Κω. Η παρθενογένεση μιας πολυτέκνου

Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι σε αυτόν τον τόπο τα πάντα ξεκινάνε από την στιγμή που εγκαθίσταται ο νέος Δήμαρχος. Τα πάντα προέρχονται από παρθενογένεση ανεξάρτητα εάν η μάνα της γέννας έχει πάνω από 100 παιδιά!

 

Πήγαν, λέει το δελτίου τύπου ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του δικηγορικού μας συλλόγου, στην Αθήνα στα γραφεία των Κτηριακών Υποδομών α.ε. και μίλησαν με τον σύμβουλο κ. Γιανναράκη για την πρόοδο των μελετών του νέου δικαστικού μεγάρου!

 

Αγνόησαν κατά πάσα πιθανότητα το ιστορικό από την εποχή του 1989 που ο Δήμος δέσμευσε στο σχέδιο πόλης το οικοδομικό τετράγωνο για την ανέγερση του Δικαστικού μεγάρου μαζί με το κτηματολόγιο και το αστυνομικό τμήμα τάξης και πάνω από όλα μάλλον δεν γνώριζαν ότι για το θέμα αυτό από τότε πήγαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν με πάνω από 10 υπουργούς δικαιοσύνης τουλάχιστον 50 φορές οι προκάτοχοι τους!!!

 

Και λέμε ότι δεν το γνώριζαν γιατί και οι δύο τους δεν είναι τόσο αφελείς για να μην αντιλαμβάνονται την διαχρονική κοροϊδία του κράτους των Αθηνών, ώστε να είναι επιφυλακτικοί.

 

Φανταστείτε αγαπητοί φίλοι μας τι θα γίνονταν εάν σήμερα η κατασκευή του Δικαστικού μεγάρου είχε ενταχθεί στις δημόσιες επενδύσεις και είχε προϋπολογισμό και πιστώσεις για αυτό τον χρόνο. Θα γίνονταν κομματικό πανηγύρι και την Κω θα την επισκέπτονταν μέχρι και το υπουργικό συμβούλιο..

 

Δρομολογούμε μας λέει το δελτίο βήμα, βήμα την επίλυση διαχρονικών αιτημάτων και οι καλοκάγαθοι εκπρόσωποι μας αφενός αγνοούν ότι η δρομολόγηση για την κατασκευή του έκανε τον γύρω του κόσμου 100 φορές και αφετέρου ότι τα λεωφορεία της δρομολόγησης είναι γεμάτα με τα προεκλογικά ΘΑ….

 

Εκτός και αν ταξιδεύουν μαζί με το λεωφορείο των ΘΑ και δεν είναι αφελείς ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος