ΠΑΣΟΚ. Δεκάδες τα μηνύματα για την περίπτωση των μηνύσεων Κυρίτση

Το χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που αθωώνουν δεκάδες συμπατριώτες μας από τις μηνύσεις Κυρίτση, έτυχε ευρείας αποδοχής και δεκάδες ήταν τα μηνύματα που πήραμε με τα εύλογα ερωτήματα των φίλων μας.

 

Είναι αδιανόητο, μας ειπώθηκε, την ώρα που η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί την ανανέωση, ή την ώρα που νέοι άνθρωποι στο νησί μας συμμετέχουν για πρώτη φορά στην αναδιοργάνωση του, να ανέχονται ως υποψήφιο τους Δήμαρχο ή να συμμετέχουν και να υποστηρίζουν έναν πολιτικό που έστειλε στα δικαστήρια αθώους πολίτες, μεταξύ των οποίων Δημάρχους,, Προέδρους και συμβούλους.

 

Μετά την δικαστική αθώωση των κατηγορουμένων με αισχρές συκοφαντίες, τίθεται τεράστιο πολιτικό και ηθικό θέμα στην περίπτωση παραμονής του Κυρίτση στο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα σε ηγετικά πόστα.

 

Είναι βέβαιο ότι στην παραπάνω περίπτωση ακυρώνεται η προσπάθεια ανανέωσης του κινήματος και φυσικά αμαυρώνεται η κάθε πρωτοβουλία νέων ανθρώπων να πείσουν για την αγνή συμμετοχή τους, την ηθική στην πολιτική τους σταδιοδρομία και την καθαρότητα των ιδεολογιών τους.

 

Αυτά τα ερωτήματα θα τίθενται πλέον καθημερινά στην τοπική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και σίγουρα κάποια στιγμή θα κληθούν να απαντήσουν εάν στην πολιτική οι δικαστικές διώξεις αγιάζουν τον σκοπό της προσωπικής επιβίωσης.