Απίστευτα. Τα γιατρουδάκια του νοσοκομείου μας και οι “έξυπνες” λύσεις του Μηνά

Τελικά δεν είμαστε άμοιροι της τύχης μας. Πήγε μια αντιπροσωπεία του νησιού στην Αθήνα για να δει τους υπεύθυνους για την κατάντια του νοσοκομείου μας και τα χάλια της δημόσιας υγείας και πριν από αυτούς είχε πάει η αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Κω!!

 

Έχουν που έχουν στην Αθήνα την άποψη της αποκαθήλωσης του ΕΣΥ, τώρα κατάλαβαν και με ποιους έχουν να κάνουν…

 

Χθες μάθαμε τι πρότειναν, εάν πράγματι αυτά που γράφει ο αγαπητός  μας Μηνάς Χατζημιχαήλ είναι και οι προτάσεις που είπαν στα Υπουργεία.

 

Να στείλει λέει γιατρούς ο Στρατός!! Πάλι καλά που δεν είπαν να μας στείλει και το ΝΑΤΟ μιας και το θέμα είναι επίκαιρο και πουλάει…

 

Και τι άλλο είπαν οι ξενοδόχοι!  Να πληρώνουν οι τουρίστες όταν πηγαίνουν στο νοσοκομείο και τα λεφτά να τα πέρνουν οι γιατροί!!! Οι ξενοδόχοι που  το τηλέφωνο στην ρεσεψιόν κτυπά στους τουριστογιατρούς καθημερινά….

 

Και το καταπληκτικό!! Στο νοσοκομείο μας με αυτή την κατάσταση έρχονται μόνο γιατρουδάκια γιατί δεν πληρώνονται. Υπονοώντας ότι και αυτοί που υπάρχουν είναι στην ίδια κατηγορία!

 

Γνωρίζαμε ότι ο φίλος Μηνάς είχε εξειδίκευση πέραν του ξενοδοχειακού κλάδου και στα αεροπορικά ταξίδια λόγω των σχέσεων του με την ΡΑΥΑΝΑΙΡ. (Μην μας πείτε ότι ξεχάστε και αυτό) Τώρα τον συγχαίρουμε ειλικρινά αφού έχει αποκτήσει και ντοκτορά  της υγείας και της οικονομίας της.