Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Συμβολή στον αγώνα εδραίωσης της Δημοκρατίας μας

Αύριο πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα κομματικές διαδικασίες στο ιστορικό ΠΑΣΟΚ που αναμφίβολα έβαλε τις βάσεις του σύγχρονου δημοκρατικού μας πολιτεύματος με επικεφαλής τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

Από τότε έχουν περάσει δεκάδες χρόνια. Η πατρίδα μας κατόρθωσε με τις εμπνευσμένες πρωτοβουλίες των τότε ηγετών να ανατρέψει το φεουδαρχικό καθεστώς του πολιτικού παρελθόντος και παράλληλα να προχωρήσει σε τομές αναδιανομής των εισοδημάτων υπέρ των χαμηλών τάξεων.

Όμως ακόμα και σήμερα, αν και έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων διεθνώς, η ανάγκη ισχυρών κομμάτων, με σεβασμό στην άποψη των μελών τους, είναι απαραίτητη για την ύπαρξη, εδραίωση και διεύρυνσης της δημοκρατίας μας. 

Πρέπει να χαιρόμαστε και να στηρίζουμε τουλάχιστον ηθικά όσους συμπατριώτες μας συμμετέχουν σε αυτές τις κομματικές διαδικασίες.  Η άποψη των φθαρμένων πολιτικών και της απαξίωσης της πολιτικής δεν ισχύει. Αντίθετα η συμμετοχή των πολιτών σε αυτές τις κομματικές διεργασίες είναι ο μοχλός ανατροπής στην πράξη τέτοιων πρακτικών.

Η ιστοσελίδα μας στηρίζει αυτές τις πολιτικές διεργασίες και συγχαίρει όσους συμπατριώτες μας και ιδίως τους νέους μας συμμετέχουν σε αυτές αφιερώνοντας τον λίγο πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους .

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη, προσθέτοντας ότι σηκώνουν μια ιστορική κληρονομιά, ιδιαίτερα των πολιτικών χρόνων των μεγάλων ρήξεων του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.