Η Κως “σηκώθηκε από τον καναπέ” και πάει στην Αθήνα για γιατρούς

Είμαστε μια κοινωνία που ξέρει τι θέλει, που νοιώθει την κοροϊδία, που αισθάνεται την πολιτική αναλγησία.

 

Αυτή η κοινωνία, που πήγε στην συγκέντρωση, ή που αδυνατούσε για πολλούς λόγους, είναι η κοινωνία που είδε να διώχνουν τον γιατρό τους τον Μαυροειδή από το νοσοκομείο και δεν μίλησε, δεν βγήκε στους δρόμους.

 

Αυτή η κοινωνία που πήγε στην συγκέντρωση για να διαδηλώσει μαζί με τους υπεύθυνους διορισμένους διοικητές και τους πολιτικάντηδες για το ρημάδι το νοσοκομείο αντί να τους διώξει.

 

Αυτή η κοινωνία που πήγε στην συγκέντρωση και περιμένει την Τρίτη να έρθει ο αρχηγός, ο κ. Μητσοτάκης, που είναι υπεύθυνος για την κατάντια της δημόσιας υγείας και του νοσοκομείου μας να μας φτιάξει νέο νοσοκομείο.

 

Βγήκαν και κάλεσαν να πάμε στην συγκέντρωση οι οργανώσεις και τα επώνυμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά τα στελέχη που θέλουν να μας πείσουν ότι η κατάντια του νοσοκομείου μας και για το ρημάδι αυτό, την ευθύνη δεν έχει η ίδια η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά ο Φούφουτος.

 

Πήγαν στην συγκέντρωση όλοι αυτοί που πάνε στην Αθήνα, αυτοί και οι γονείς τους, και πληρώνουν χρυσάφι στο στημένο παιχνίδι της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από άνθρωπο ακόμα και στην υγεία της ζωής τους.  

 

Πήγαν στην συγκέντρωση γιατί πίστεψαν απατηλά στην χαμένη προ πολλού ισότητα και δικαιοσύνη.