Γ. Χατζημάρκος και υγεία. Μια επαναστατική πρόταση για τα μάτια του κόσμου

Με ένα βαρύγδουπο δελτίο τύπου ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος  μπροστά στην κατακραυγή του κόσμου για την τραγική κατάσταση της δημόσια υγείας και για το ξεπούλημα του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έρχεται ως άλλος Μέγας Αλέξανδρος να κόψει τον γόρδιο δεσμό, ζητώντας από την κυβέρνηση να αναλάβει η Περιφέρεια την πρωτοβάθμια υγεία!!!

 

Είναι ακριβώς το ίδιο όταν μας προσέφερε στο πιάτο το νέο νοσοκομείο ο βουλευτής μας κ. Παππάς και επαύξανε ο κ. Χατζημάρκος λέγοντας ότι θα το χρηματοδοτήσει!

 

Η μόνη τους επιθυμία είναι να μας κλείσουν τα μάτια. Να μας αποπροσανατολίσουν. Να μας γλυκάνουν τον πόνο με καλά λόγια!

 

Ο κ. Περιφερειάρχης γνωρίζει πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι η Περιφέρεια είναι εξαρτημένη οικονομικά και προγραμματικά κατά 100% από την κυβέρνηση.  Γνωρίζει επίσης ως κομματικό στέλεχος ότι ο στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι το ξεπούλημα της δημόσιας υγείας!

 

Γνωρίζουμε επακριβώς τι θα συνέβαινε εάν μεταβιβάζονταν η αρμοδιότητα στην Περιφέρεια. Θα επισπεύδονταν η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας όπως ακριβώς γίνεται και στην διαχείριση των αποβλήτων.

 

Δεν τους εμπιστευόμαστε. Τρία ολόκληρα χρόνια η δημόσια υγεία πεθαίνει με αποκλειστικό στόχο να περάσουν εύκολα στον κόσμο, που αγανακτεί από την σκόπιμη κατάντια του ΕΣΥ, την ιδιωτικοποίηση.

 

Ο κόσμος της Κω θα πρέπει στην συγκέντρωση που οργανώνει ο Δήμος μας για την κατάντια του νοσοκομείου και της δημόσιας υγείας  να βροντοφωνάξει ένα και μόνο πράγμα. Να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα η κυβέρνηση του Μητσοτάκη μπας και περισωθεί κάτι από τον δημόσιο πλούτο.