Υγεία: Δεν χρειάζεσαι καφετζού για να ερμηνεύσεις τα σημάδια

Φεύγει η γυναίκα σου ή ο άνδρας σου με άλλον ή άλλη και εσύ συνεχίζεις ακόμα να πηγαίνεις σε καφετζού μπας και σου πει ότι θα γυρίσει!!

Κάπως έτσι γίνεται και στην Υγεία. Βλέπεις μπροστά σου τα σημάδια της άλωσης του ΕΣΥ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ακόμα πηγαίνεις σε χαρτορίχτρα για να σου πει την μοίρα του ΕΣΥ με αυτήν την κυβέρνηση. Ακόμα την παρακαλείς να σου στείλει γιατρούς…

1. Εκατό εκατομμύρια έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ στην τράπεζα Πειραιώς για να πάρει το Ερρίκος Ντυνάν το Δημόσιο. Η τράπεζα το καθυστέρησε μέχρι να γίνουν οι εκλογές και επί Μητσοτάκη το νοσοκομείο αγοράζεται από μια επενδυτική εταιρεία, αφού έγινε κεφαλαιοποίηση των χρεών στα 145 εκατομμύρια! (Η τράπεζα με τα θαλασσοδάνεια που την πλήρωσε ακριβά ο λαός)

2. Έντεκα εκατομμύρια έδωσε η Κυπριακή Δημοκρατία για να κτιστεί νοσοκομείο στην Ανατολική Αττική μετά τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι  και ως δια μαγείας το νοσοκομείο μετατράπηκε σε πρότυπο χώρο αναψυχής!!

3. Εκατόν είκοσι εκατομμύρια έδωσε το ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου για την κατασκευή του νοσοκομείου Κομοτηνής και η κυβέρνηση Μητσοτάκη για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μετέτρεψε με νόμο το δημόσιο νοσοκομείο σε Ιδιωτικού Δικαίου και παράλληλα ακύρωσε την δωρεά για την εγκατάσταση 4 μηχανημάτων “κύκλοτρων” που παράγουν ραδιοφάρμακα!!

4. Δυόμιση ολόκληρα χρόνια επικρατεί η θανατηφόρα πανδημία και αντί να θωρακιστεί το ΕΣΥ, τα εκατομμύρια πήγαιναν στις διαφημίσεις για την προστασία από τον κορονοϊό!

Δυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια και όσοι ή όσες ελπίζουν, αδίκως τρέχουν σε καφετζούδες…