21 Απριλίου. Μια Δικτατορία αν και ανήκουμε στη Δύση

Όταν ένας λαός ξεσηκώνεται και ζητά δικαιοσύνη και ελευθερία τότε η Δύση ή ανησυχεί. Και όταν γίνεται δικτατορία στην καρδιά της Ευρώπης μην αμφιβάλετε ότι η Δύση ή συμμετέχει ή κοιμάται αδιάφορα.  

Αυτό έγινε τότε και μην μας πείτε ότι κάποιοι δεν έβαλαν το χεράκι τους. Άλλωστε αυτό που μας είπαν ήταν ο κομουνιστικός κίνδυνος.

Και να μην ξεχνάμε. Η αρχή έγινε με την αποστασία και την προδοσία της εντολής του λαού. Δεν ξεχνάμε ότι ένας από τους προδότες ήταν ο δικός μας Σταμάτης Μανούσης. Ναι αυτόν που οι σημερινοί οπαδοί του πατέρα του πρωθυπουργού του αρχιαποστάτη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη του κόλλησαν  μια μαρμάρινη πλάκα για να τον τιμήσουν!!

Μια δικτατορία σκληρή με εκατοντάδες χιλιάδες διώξεις, βασανιστήρια, εξορίες, δολοφονίες. Και όλοι αυτοί τα συνήθη θύματα, οι δημοκράτες Κεντρώοι και Αριστεροί. Μια δικτατορία που έκλεψε από τον λαό και κυρίως από τους νέους επτά ολόκληρα χρόνια από την ζωή τους. Τα πιο παραγωγικά, τα πλέον αγωνιστικά.

Όχι δεν πρέπει να ξεχνάμε, ούτε την αποστασία, ούτε την δικτατορία, ούτε την προδοσία της Κύπρου. Και τότε η δεξιά και η Δύση ήταν αυτοί που τα εκκόλαψαν. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια που τέτοια ημέρα δεν μας επιτρέπεται να ξεχνάμε.