Ειδική Συνεδρίαση Δήμου Κω: ‘Ωδυνεν όρος και έτεκεν μυν

Λόγια, λόγια, λόγια, για θέματα που τα γνωρίζει και ο τελευταίος συμπατριώτης μας που μόλις σήμερα έφυγε στην Αθήνα γιατί πονούσε το πόδι του! Προτάσεις που τις έχουν γράψει η διοίκηση, οι γιατροί και οι εργαζόμενοι δεκάδες φορές και τις  γνωρίζουν η κυβέρνηση, οι υπουργοί της κα οι Βουλευτές της εδώ και τρία χρόνια.

Προτάσεις, ιδέες και άλλες προτάσεις χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει στην δημόσια υγεία σε άλλες περιοχές και σε άλλα νησιά. Χωρίς να έχουν αρμοδιότητα, χωρίς να έχουν ευθύνες και το σπουδαιότερο χωρίς να έχουν γνώσεις

Να κλείσουμε τα μαγαζιά και να κάνουμε συλλαλητήρια, τώρα, εμείς οι καλοί, γιατί οι άλλοι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, το εργατικό κέντρο και κάποιοι ονειροπόλοι, καμιά πενηνταριά που σχεδόν κάθε μήνα ήταν στους δρόμους έκαναν αντιπολίτευση ή ήταν κουμουνιστές..

Θέλουμε το ένα, θέλουμε και το άλλο, και τι δεν είπαν ότι θέλουμε. Και ξέχασαν να μας πουν τι δεν θέλουμε.  Αυτό το απλό πράγμα δεν το είπε κανένας. Δύο λέξεις μόνο. ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!! Φίλοι μας αγαπημένοι είμαστε χαρούμενοι γιατί πραγματικά δεν έχετε μεταπηδήσει στο κλαμπ των πολιτικών και ταυτόχρονα είμαστε φοβισμένοι  για το μέλλον του νησιού μας γιατί αγνοείται παντελώς την πολιτική.