Κως: Αύριο θα δείξει που πάμε! Αύριο θα φανεί αν ξυπνήσαμε

Αύριο συνεδριάζει με ευρύτατη λαϊκή εκπροσώπηση το Δημοτικό Συμβούλιο για ένα από τα τρία σοβαρά θέματα που αφορούν το μέλλον της κοινωνίας μας. Είναι η Δημόσια Υγεία.

Και οι τρεις νευραλγικοί τομείς για την επιβίωση του τόπου και των κατοίκων του, το περιβάλλον, η παιδεία και η υγεία βρίσκονται στο στόχαστρο της ακραίας και ληστρικής εκμετάλλευσης με την στήριξη της κυβέρνησης και την ανοχή των φορέων της κοινωνίας μας.

Και η αυριανή συνεδρίαση θα αποδείξει εάν οι εκπρόσωποι μας έχουν επίγνωση της κατάστασης, αντιλαμβάνονται τους κινδύνους και κυρίως έχουν διάθεση να αντισταθούν.

Δεν χρειάζονται φωνές και διαμαρτυρίες, άλλωστε οι εξουσίες δεν ακούνε. Δεν χρειάζεται κλείσιμο λιμανιών και αεροδρομίων, ξέρουν ότι είμαστε άκαπνοι. Δεν χρειάζονται παρακάλια γιατί νοιώθουν ακόμα πιο ισχυροί οι αφέντες. Και το σπουδαιότερο, δεν χρειάζονται προτάσεις φτιασιδώματος σε αυτούς που αυτοχαρακτηρίζονται άριστοι.   

Αυτό που χρειάζεται είναι να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε και μόνοι μας! Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Το κάναμε όταν πήραμε το λιμάνι. Το κάναμε στην Μαρίνα. Το κάναμε με τις αποθήκες καυσίμων. Το κάναμε με το Λατομείο, με την ΑΝΕΜ.

Για άλλη μια φορά θα το ξαναγράψουμε. ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ εάν δεν αντισταθούμε. Θα είναι ντροπή για τον δημιουργικό λαό μας, τους γονείς μας που από το πουθενά έφτιαξαν το θαύμα της τουριστικής Κω, να αποδεικνύονται υποδεέστεροι των επενδυτών της υγείας που την εκμεταλλεύονται για το κέρδος εις βάρος της κοινωνίας μας.