Δήμαρχε είσαι βαθιά νυχτωμένος για την δημόσια υγεία. Σταμάτα τις συνελεύσεις

Το πρώτο λάθος σου κ. Δήμαρχε ήταν που πίστευες το Βουλευτή Παππά και την κυβέρνηση και ασχολήθηκες με την υγεία για το νέο νοσοκομείο. Τουλάχιστον δεν αναρωτήθηκες γιατί είναι καυτό το θέμα υγείας και γιατί ο Κυρίτσης δεν πέρασε επί 5 χρόνια ούτε έξω από το νοσοκομείο.

Το δεύτερο λάθος σου ήταν που εμπιστεύτηκες την κυβέρνηση την στιγμή πού όλες οι πράξεις της έδειχναν ότι πάει για ιδιωτικοποίηση.

Το τρίτο λάθος σου ήταν ότι πολιτικά, αν και δημοκράτης, δεν κατανόησες ότι η ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας και των δημόσιων υπηρεσιών περνά, για να πεισθεί ο λαός, από την αναποτελεσματικότητας, δηλαδή κατάρρευση τους. Αυτό συμβαίνει τώρα στο ΕΣΥ.

Έχουμε ένα νοσοκομείο που όπως λέει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του νοσοκομείου κ. Χρυσόπουλος είναι καρκίνωμα, είναι απόστημα, ότι μια κάστα ανθρώπων μέσα στο νοσοκομείο και έξω κινούν τα νήματα και εσύ τους καλείς όλους και μέσα και έξω, να λύσουν το πρόβλημα!!

Φίλε Δήμαρχε, εάν δεν έχεις την πολιτική δύναμη να πεις την αλήθεια και αν δεν έχεις την δύναμη να τα φτιάξεις μόνος σου, με μια δημαρχία που εκπροσωπεί ένα περήφανο λαό, είναι καλύτερα να κάνεις αυτό που έκανε και ο Κυρίτσης, να μην ασχολείσαι με την δημόσια υγεία. Τουλάχιστον θα παραμένει η ευθύνη στην Κυβέρνηση.

Δήμαρχε μάλλον δεν διάβασες τι λέει ο διορισμένος από την Κυβέρνηση κ. Χρυσόπουλος. Σου το επαναλαμβάνουμε για να κατανοήσεις τι συμβαίνει τώρα με αυτή την διοίκηση και τι γίνονταν αδίκως και επί αντιπροέδρου του νοσοκομείου Κυρίτση και των συγκρούσεων του με τους γιατρούς.

«Μία κάστα ανθρώπων οι οποίοι είτε είναι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, είτε θέλουν να κινούν τα νήματα έξω από το νοσοκομείο, αλλά  βρίσκονται στο περιβάλλον του νοσοκομείου και στο περιβάλλον της υγείας, δεν θέλουν ένα νοσοκομείο να δουλεύει. Θέλουν ένα νοσοκομείο να είναι υποστελεχωμένο και υποβαθμισμένο για να μπορούν αυτοί να κάνουν τα παιχνίδια τους»

Ο Δήμος μας Δήμαρχε έφτιαξε μαρίνες, στάδια, σχολεία, αποθήκες καυσίμων, λατομεία, Αυτή η κοινωνία και ο κάθε πολίτης έφτιαξαν την πόλη που σήμερα εσύ διοικείς.  Αυτοί οι πολίτες δυστυχώς άρχισαν να πουλούν αυτά που δημιούργησαν. Κάποιος πρέπει να το σταματήσει.